facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kanal Street Food Market

Kanal Street Food Market
Adres: Quai des Péniches Akenkaai Kanal - Centre Pompidou, Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0494 93 28 64
Stad: Brussel
Route: Quai des Péniches
Huisnummer: Akenkaai
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-23:00
Zaterdag: 12:00-23:00
Zondag: 12:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: Wolf Food Market, Food Market Brüssel, Visit Brussels, Bruxelles, Brussel eten, Groenterestaurant Brussel, Typisch Brussels, Brussel trip
Recensies
Fantastische plek waar hedendaagse kunst samenkomt met streetfood
Para quem gosta de uma galera bem descolada, com direito a exposições, o Kanal Street Food Market é um ótimo lugar. Você pode assistir a uma apresentação de dança ou pegar um jogo no local. Bem diferente.
Bom. Variedade. Preços mais baixos
Goed concept zwaar in de steek gelaten door slechte uitvoering. De zondagsbrunch wordt geserveerd vanuit 6 kiosken op de begane grond van het museum ingang vanaf het kanaal. Je zit buiten aan het kanaal of binnen in tafelaankleding van 2-10 personen. We hadden online gereserveerd, maar vonden het zinloos omdat het een gratis installatie is. We vonden de binnenruimte te koud, lawaaierig en vlak verlicht. Ondanks pogingen om sfeer te creëren, voelt het alsof je aan het picknicken bent in een garage met bijpassend vettig eten. De prijzen zijn laag, maar de kwaliteit is erg wisselvallig. U betaalt vooraf een vast bedrag van € 14 voor elk brood, croissant, sap en voegt vervolgens extra's toe zoals eieren € 4 of koffie € 3 enz. Dit gebouw uit de jaren 30 is een nieuwe bestemming en nogal interessant, maar u zult beter af zijn met eten bij een vrachtwagenstopplaats langs de snelweg in plaats van hier.
Superlekkere hamburgers en heel betaalbaar! Leuke sfeer ook
Als ik kon, zou ik 0 sterren hebben gezet voor een van de restaurants op de begane grond genaamd "FOOD". De man bereidt je voor, serveert de Libanese broden met...de VERNIS EN LANGE NAGELS. Ik heb er geen probleem mee dat mannen of vrouwen lange, gelakte nagels dragen, maar in de horeca?? Het is walgelijk ... lange nagels en lak, het is een gebrek aan hygiëne. Ik walgde van mijn bord en dacht terug aan de kruiden onder de vingernagels van de man. Oh ik vergat het, hij gaat ook met zijn ongewassen handen om met het geld en de pinautomaat... wie weet als hij daarna het eten aanraakt zonder zijn handen te wassen. Alleen omdat het streetfood is, wil nog niet zeggen dat het vies is.
Een geweldige sfeer in deze geweldige wijk die steeds beter en beter wordt. De after work op donderdag is super tof en het eten is heerlijk!
Vrij klein en laagdrempelig. Voelt als een pre-Bruxelles les Bains. Alternatief publiek en bijpassende muziek. De locatie is echter best mooi!
Zeer mooie plek, foodtruck-stijl. Aanbevolen voor zowel lunch als diner.
Een geweldige ruimte voor "Bruncher" met vrienden op zondagochtend
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kanal Street Food Market.

Brussel eetkramen

openingstijden, locatie, vervoer. Quai des Péniches kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kanal Street Food Market adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kanal Street Food Market. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kanal Street Food Market delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belgraufa Belgraufa 1 km Vertaald door Google Ik zou er keer op keer heen gaan als ik zin heb in een heerlijke...
Miel & Olives Miel & Olives 3 km Vertaald door Google Uitstekende producten tegen lage prijzen Origineel Ottimi prodo...
Fritonium Fritonium 3 km
Woodpecker Woodpecker 6 km Heel vriendelijk en lekker... Verse producten
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid