facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kampeerverblijfpark Oasis

Kampeerverblijfpark Oasis
Adres: 1501 Halle, België
Telefoonnummer: 0475 44 28 11
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Halle
Postcode: 1501


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: Gesloten
vrijdag: Gesloten
zaterdag: Gesloten
zondag: 09:00–20:00

Recensies
Geen fijne plek om te staan met een tentje. Je hebt de hele tijd geluidsoverlast van de snelweg. Het is bovendien ook duur voor wat het maar is.nOp foto ziet het er best okee uit, maar het is toch erg jammer dat net de plekken voor tenten enkel gescheiden worden van de snelweg door enkele bomen.nZelfs niet okee als doorsteekcamping.
Hallo, ik heb nu al iets meer dan 3 jaar daar een stacaravan, en al zie ik dat de meeste reviews oprecht zijn, zijn er daarnaast toch wel wat commentaren die echt niet kunnen vind, ik lees hier en daar verschrikkelijk walgelijk, we zijn na 2 of 5 minuten vertrokken, euh sorry mensen, zulke dingen schrijven is pas walgelijk. Ok er is nog wat werk aan de camping, maar de eigenaar kleine familiale camping steekt dan ook elke vrije minuut die hij heeft, in het verbeteren van de camping. voor diegene die na 5 minuten zijn vertrokken zou ik zeggen zet dan geen commentaar want je hebt de tijd niet genomen om de camping te ontdekken, kijk misschien iets verder dan je neus lang is. lawaai, ja het is waar dat de snelweg hier nabij loopt, maar weet dat het niet de ring van Brussel heet zonder reden, als je de Europese hoofdstad wil bezoeken, ja dan loop die autosnelweg er helemaal rond, en ja in zo een grote stad kom je wel eens wat lawaai tegen, als je absolute rust wil moet je foto's gaan nemen van de koetjes in het platteland. kamperen met een tent is natuurlijk niet altijd heel comfortabel maar dat is de fout van de camping niet, ik zou zeggen als je absolute luxe en comfort wil, neem dan een hotelkamer en betaal er dan ook de prijs voor.nToiletten en sanitair zijn misschien basic, maar heb ze in die drie jaar nooit maar dan ook nooit vuil gezien!nKortom een kleine familiale camping waar de mensen sympathiek zijn, op 20 min van Brussel, met trein en bus dichtbij .nDe place to be als je Brussel wil bezoeken.nTot slot diegene die zeggen dat ze een onaangenaam onthaal hebben gekregen, vraag ik me af of dat niet ergens anders was dan op deze camping, of misschien lag het aan hun eigen gedrag?
Camping met sta caravans, enkele lege plek. Veel achterstallig onderhoud. Het sanitair is te vies om aan te pakken.
Camping was verlaten. Geen levende ziel te bespeuren. Receptie niet gevonden. Veel rommel overval.
Zeer leuke camping, gelegen juist naast Brussel. Gezellig jeu de boules terrein en ping pong! Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid