facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kamiel&Kaat schoenen en accessoires

Kamiel&Kaat schoenen en accessoires

Info

Schoenenwinkel tel.052/449525
Dinsdag en donderdag van 14u tot 18u.
Woensdag en vrijdag van 10u tot 12u en van 14u tot 18u en zaterdag tot 17u 30.
Gesloten op MAANDAG.

Geschiedenis

Uit passie voor goede, stevige doch originele schoenen is het idee ontstaan om een klein schoenenwinkeltje te starten waarvan "Kamiel&Kaat" het eindresultaat is.
De schoenencollectie diende hier kan vinden is zorgvuldig uitgekozen door mezelf en voldoet aan alle Podologische vereisten voor een goede schoen.
Elk seizoen ga ik op zoek naar originele schoenen van schoenmaat 17 tot 45, en waarbij de kwaliteit van de schoen centraal staat.
"Kamiel&Kaat is een kleinschalig project waarin we een uitgelezen collectie stevige mooie schoenen samenstellen, die allen ook geschikt zijn om correctiezolen in te dragen.
Ontdek vanaf eind augustus 2013 onze collectie in ons winkeltje waarin je vrij in en uit wandelt. Bij het zoeken naar de ideale schoen voor jouw voeten zal Veerle jou helpen. In de week zijn onze podologen ook altijd aan het werk naast de winkel en is het mogelijk hun advies te vragen.
Wij zijn open op maandag en donderdag van 14u tot 17u30, woensdag van 10u tot 12 u en van 14u tot 18u, vrijdag van 10u tot 12 u en van 14u tot 17u 30.
Zaterdag zijn we open van 10u tot 12 u en van 14u tot 17u.
Hopelijk mogen we jullie ontmoeten in ons klein droomproject.
Het "Kamiel&Kaat" team .
Isabel De Caluwe

Adres: Kouterstraat 60, 9240 Zele
Telefoonnummer: 052/449525
Stad: Zele
Route: Kouterstraat 60
Postcode: 9240



op zoek naar gerelateerd: Giaffra Schoenen Zele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Giaffra - Schoenen & Lederwaren Giaffra - Schoenen & Lederwaren 9 meter Giaffra - Schoenen & Lederwaren Wij zijn gespecialiseerd in top merken wat betreft mo...
Les Belles Soeurs - Fashion & Home Decoration Les Belles Soeurs - Fashion & Home Decoratio... 470 meter Heel erg mooie boetiek in Zele, die we toevallig hebben ontdekt tijdens het zoeken na...
Last Minute Koopjes Last Minute Koopjes 1 km Elke 5 minuten aflopende veilingen, bied en win of publiceer je eigen advertentie.
BELLE BELLE 2 km creative ceramics
Soep & Stoemp Soep & Stoemp 2 km Bereiden van soep en stoemp op zondag. Levering mogelijk (Zele).
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid