facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kalman Interiors

Kalman Interiors
"French interior designer in Mérida, Yucatan. Home decoration - Custom furniture. Site supervision.***Arquitecta de interior francésa en Mérida, Yucatán. Decoración - Herrajes y muebles a medida. Supervisión del sitio."
Adres: Avenue Louise 268 Louizalaan 268 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0483 62 23 25
Stad: Brussel
Route: Avenue Louise 268
Huisnummer: Louizalaan 268
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Architecte d'intérieur Bruxelles, Décoratrice d'intérieur Bruxelles, Créateur d'intérieur, Interieur architect, Kaleido Interieur, Bureau architecture d'intérieur, Architecte d'intérieur Belgique, Site d' architecte d'intérieur
Recensies
Kantoor Kalman Interieurs is gespecialiseerd in antiek en erfgoed. Sarah neemt de tijd om naar haar klanten te luisteren en stelt altijd projecten voor die zeer geschikt zijn voor hun smaak. Ze is professioneel, creatief en levert altijd technische documenten voor de realisatie van het project.
Sarah heeft ons geholpen om karakter aan onze keuken te geven en we zijn meer dan tevreden. We zijn er zeker van dat we nog een beroep zullen doen op zijn talenten!
Wat een talent en professionaliteit! Sarah deed veel betere voorstellen dan de oorspronkelijke opdracht van de architecten. Zij heeft dus uiteindelijk het project geërfd en ik ben helemaal tevreden met deze keuze. Zeer originele en bijzonder relevante ideeën. Het werk werd zeer goed begeleid door Sarah en het team dat ze had geselecteerd. Ik raad aan!
Sarah Kalman werkte mee aan de renovatie en herinrichting van 50m² in Brussel om met name de oppervlakte te optimaliseren. Ze toonde ernst in alle stadia van het project naleving van de site, deadlines, prijzen en geruststellende opvolging met creatieve, functionele en moderne voorstellen. Ik adviseer op alle niveaus.
In het kader van verschillende ontwikkelings- en renovatieprojecten in Parijs heb ik Kalman Interieur ingeschakeld om mij te ondersteunen in de verschillende projectontwikkelingsfasen. Als professional heeft ze oog voor de verwachtingen van onze klanten. Ze slaagt er altijd in om ons te begeleiden om het universum te ontwerpen dat bij hen past, terwijl ze zeer attent blijft. De voorstellen voor interieurontwerp combineren esthetiek en functionaliteit en zijn altijd goed doordacht. Ik ben heel blij met onze samenwerking.
Het ontwerp en de bouw van onze verbouwing van ons huis heb ik overgedragen aan Sarah. Ze kon rekening houden met alle technische beperkingen van ons project en was zeer attent. Het uiteindelijke project stelt ons volledig tevreden.
In het kader van vastgoedpromoties in Brussel hebben we Sarah meermaals geadviseerd aan onze klanten. Ze waren onder de indruk van zijn optreden. We raden haar ten zeerste aan.
We deden een beroep op Madame Kalman in het kader van de renovatie van ons huis in Brussel, dat zowel qua indeling als qua slijtage aan het verouderen was. Het doel was om het in zijn geheel te heroverwegen en de oude elementen te versterken. Ze was ook aanwezig voor de monitoring van de site. Bij een volgend project zou ik zeker weer gebruik maken van zijn diensten.
Ik heb Sarah de renovatie toevertrouwd van een appartement bestemd voor verhuurinvesteringen. Ze begon met niets en wist het om te toveren tot een klein juweeltje zonder dat ik me ergens zorgen over hoefde te maken. Alles binnen goed gecontroleerde deadlines en budgetten. Perfect !
We hadden de kans om met Sarah samen te werken en het was een geweldige ervaring. Ze is bekwaam en kent haar vakgebied zeer goed. Een waar genoegen om mee te werken
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kalman Interiors.

Brussel bi̇nnenhui̇sarchi̇tectuur

openingstijden, locatie, vervoer. Avenue Louise 268 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kalman Interiors adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kalman Interiors. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kalman Interiors delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GS3 Architectes Associés GS3 Architectes Associés 53 meter Beschikbaarheid, aanpassing, luisteren... Super kantoor met Mde Piacentini, de beste ...
Fallon Fallon 66 meter Mooi en net stadion in een toffe omgeving, tribune knap. Kantine ook heel fijn en knu...
Sacré Sucré Sacré Sucré 107 meter Super mooie winkel! leuk en origineel aanbod!
Walt Louise Walt Louise 137 meter Zeer mooie winkel, kwaliteitsproducten, met een zeer ruime keuze. De receptie is zeer...
Artwood & Steel Artwood & Steel 350 meter
Catteddu/Florence Catteddu/Florence 443 meter
Pechere Partners Pechere Partners 581 meter Geweldige medewerkers, ze hebben mijn patent zo goed gemaakt en verdedigd
François Marcq François Marcq 603 meter
RAD Product RAD Product 925 meter Keurig werk en onberispelijke kwaliteit. Competent persoon. Ik raad aan.
Sabex Sabex 1 km
10gallery 10gallery 1 km
Les Tissus du Sablon Les Tissus du Sablon 2 km Geweldige adviezen en service
Dia Design Dia Design 2 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid