facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kalevala

Kalevala

Info

Privé sauna in het midden van de natuur. Lapland in België.

Geschiedenis

Een uniek concept waar rust en privacy centraal staan. Een prachtige ligging te midden van de uitgestrekte bossen en ongerepte natuur van de Merode, garanderen een ongeëvenaarde ervaring op vlak van privé sauna. Rust en stilte heeft hier nog een plaats. Nergens zal je de rust vinden die je hier zal aantreffen. Stress is hier een begrip en geen feit. Beleef de ultieme sfeer van onthaasten in de echte natuur. Elke unit bevindt zich op 800m² grond volledig omheind en voorzien van een privé parking. Enkel de vogels en de dieren van het bos zullen je omringen en verwelkomen. Weg van alle drukte, weg van alle lawaai en vooral weg van alle stress. Genieten tezamen met je geliefden en vrienden.

Gebouwd door de firma Aqua-Health, die in 2009 werd verkozen tot beste saunabouwer, garanderen wij materiaal van topniveau. Een prachtige sauna uit massieve boomstammen die uitgeeft op het overdekt terras, zal je het echte Finse saunagevoel geven. Een top spa op het buitenterras geeft je een intensieve massage. Zelfs een professionele infrarood korte golf buiten geplaatst is aanwezig. Lees hierna een korte beschrijving.

Adres: Grote Hees, 2230 Herselt
Telefoonnummer: 016/50 23 34
Stad: Herselt
Route: Grote Hees
Postcode: 2230



op zoek naar gerelateerd: Kalevala Herselt GESLOTEN, Wellnessblokhut
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
est.ELLE est.ELLE 2 km heerlijk om even verwend te worden en fijn bij te babbelen.
Maison Femme Maison Femme 2 km Pedicure ~ Lashes & Brows ~ Ontharingen ~ Gelaat
Schoonheidsinstituut Tâche de Beauté Schoonheidsinstituut Tâche de Beauté 4 km Verzorgd, vriendelijk, hygiënisch en aangename sfeer, zeker een aanrader!
Recensies
Toen we aankwamen was de jacuzzi niet in orde. De volgende dag konden we hem pas gebruiken al een geluk hadden we twee nachten geboekt!. Voor de rest was het in orde..... tot de thuiskomst: huidinfectie van de jacuzzi. Vanaf de oren tot aan de onderrug stond ik helemaal vol met een jeukende uitslag. Bubbelbad-folliculitis was de uitslag van de dermatoloog. Waar loop je die op? In een jacuzzi die niet voldoende wordt opgewarmd en wordt onderhouden om deze bacterie te doden. Zeker geen hygienisch onderhoud! We hebben daarna contact opgenomen met de eigenaar maar zijn conclusie was duidelijk: niet van hier. Gek hoor! Ik heb nergens anders in een jacuzzi gezeten.. mijn conclusie over dit verblijf: fijn als je met een huidinfectie naar huis wil gaan. Zeker af te raden! Ik was vergeten om deze recensie te schrijven na onze thuiskomst met alle heisa van de huidinfectie, dus deze dateert van langer geleden.. maar als de eigenaar niet veranderd is, zou ik hier niet langs gaan. Zeker niet in de huidige corona-omstandigheden! Als het toen al niet hygienisch was, hoe kan het dat nu wel zijn?
Chique, ruime blokhutten met alle comfort. Ruime, afgeschermde tuinen met superjacuzzi's. Alle wellnesstoestellen werken prima en zijn proper. Zalig om te overnachten, met nadien een overvolle ontbijtmand met heerlijke koffiekoeken. Je waant je echt in een luxe chalet in de Finse wildernis.
Fantastisch! Je hoort en ziet enkel de vogels en de bomen... Zalige wellness in alle privacy ...
Mooi gelegen, rustig, veel natuur,...
Ben daar niet geweest,passeer er alleen!!!! e
Vertaald door Google Bovenkant! Origineel Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid