facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kajudo-Ecole de shiatsu

Kajudo-Ecole de shiatsu

Info

Ecole de formation professionnelle en shiatsu



"Ecole de Shiatsu Thérapeutique en 3 années reconnue par la Fédération Belge de Shiatsu.Ecole créée et dirigée par Elisa Carpiaux, thérapeute shiatsu depuis plus de 20 ans, formée au Canada et en Suisse Ecole internationale de Shiatsu à Kiental.Elisa Carpiaux transmet un shiatsu complet alliant le structurel et l'énergétique, dans la tradition et la rigueur du zen shiatsu de Masunaga."
Adres: Avenue des Villas, 3A, 1340 Ottignies-Louvain-la-Neuve
Telefoonnummer: 0495688746
Stad: Ottignies-Louvain-la-Neuve
Route: Avenue des Villas, 3A
Postcode: 1340


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kadjudo, Étude shiatsu, Shiatsu femme enceinte formation, Kajudo boutique, Shiatsu matériel, Formation Shiatsu Arlon, Shiatsu Charleroi, Ecole Européenne shiatsu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ecole de Cirque du Brabant Wallon Ecole de Cirque du Brabant Wallon 2 km Vertaald door Google Mijn zoon doet al 3 jaar mee met de woensdag multiworkshops. Hij...
Escalpade Escalpade 3 km Escalpade, une école spéciale pour des enfants et des ados...exceptionnels!Votre cont...
Crèche Les Minipouss Crèche Les Minipouss 3 km Vertaald door Google Geweldig team in een geweldige crèche! Een mooi educatief projec...
Recensies
Onderwijs van hoge kwaliteit. Elisa heeft de gave haar kennis van shiatsu aan ons door te geven. Zeer interessant en zeer de moeite waard. Ik kijk ernaar uit om met cyclus 2 te beginnen om meer te leren.
Ik zit in het eerste jaar en deze ontmoetingen zijn altijd pure momenten van vreugde, voor mijn lichaam en mijn geest! Élisa is een geweldige lerares, getalenteerd, bescheiden en zorgzaam. En bovendien hebben we een goede lach. BEDANKT Elisa!!!!
Naast kwaliteitstraining is kajudo vooral Elisa, met haar charisma, haar vriendelijkheid, haar behoefte om haar kennis te delen en ons te helpen de oneindige capaciteiten van de energie die in ons lichaam circuleert te ontdekken. Deze training is ook fantastische ontmoetingen van studenten maar ook docenten! En bovenal is elke dag een stap dichter bij sereniteit, het welzijn van zichzelf en van de ander!
Een mooie en complete training met respect voor iedereen. Heerlijke levenservaring. De trainers zijn open en beschikbaar en tonen grote ernst. De opleiding vereist ook een zeker engagement: studie noodzakelijk ter voorbereiding op de examens van het einde van de cyclus. Daarnaast worden er ook praktijkrapporten gevraagd! Ik raad het zonder aarzeling aan!
Prachtige training die ons laat groeien en evolueren naar deze prachtige beoefening die Shiatsu is. De trainers zijn open, volledig, attent en hebben respect voor ieders levenspad. Ter aanvulling op onze praktijk wordt een aanvullende opleiding aangeboden! Om te ontdekken... zonder mate!
Al 3 geweldige jaren Shiatsu-training op deze school, en altijd zo leuk om terug te gaan! Een onderwijsfilosofie die genereus is in advies en het delen van ervaringen, ongeacht de leerfase. Ik raad ten zeerste aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid