facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaizen Sushi

Kaizen Sushi
"Wij bedanken u voor uw vertrouwen en keuze om kaizen uit te kiezen."
Adres: Amerikalei 2 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 256 01 08
Stad: Antwerpen
Route: Amerikalei 2
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 12:00-22:00
Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: kaizen sushi menu, sushi delivery antwerpen, kaizen sushi delivery, sushi antwerpen, kaizen sushi bestellen, sushi palace, kaizen sushi openingsuren, beste sushi antwerpen
Recensies
Prijs kwaliteit verhouding is te goed, anders zou ik 4 sterren geven. De sushi is veel te lekker voor zijn prijs maar de zit ruimte is onhandig binnen en omdat er mensen ook buiten zitten wordt het al snel houd binnen door de doorgang naar buiten we zijn in de winter gegaan ook is er maar plaats voor 4 misschien 5 mensen. 5 sterren krijgen ze toch omdat de prijzen laag zijn voor de hele hoge kwaliteit dat je krijgt en dan zie ik graag wat dingen door de vingers. Bediening was ook 5* Terugkomen doe ik zeker
Ik hoop echt dat ze hier iets doen, ben al jaren trouwe klant en superfan. Deze keer was het echt geen fijne avond. We werden doorgestuurd op het oorspronkelijke adres naar een pand enkele huizen verder. Het leek er wel een iglo, zo koud. Het duurde 45 minuten vooraleer er gevraagd werd of we iets wilden drinken. Er waren 2 tafeltjes bezet, in de ganse zaak, totaal 4 personen. Het meisje van dienst had totaal geen interesse in de klanten en stond achter het hoekje te sms'en, voor bijbestellingen moesten we opstaan en zelf gaan vragen. Jammer want de zaak is mooi ingericht en er is iets zeer populair van te maken. Dit is een mooi voorbeeld hoe personeel je zaak kan doen falen. Het was echt geen fijne avond.
De nieuwe zaak van Kaizen is echt top. Een beetje verderop maar tot in de puntjes klasse, de sfeer is super en de eigenaar is vriendelijk en zet u direct op uw gemak. Wij hebben daar onze verjaardag gevierd en kregen glaasje cava en super service. Eten was lekker en prijzen zijn zeker in orde.
Aangenaam personeel, lekker eten, gezellige setting. Sinds kort ook een restaurant vlakbij.
Lekkere sushi Vriendelijke bediening Dumplings waren niet echt lekker en niet warm genoeg. Heb al betere noodle soep gegeten en dan die prijs, 9.5€!!
Mix van sushi en bijgerechten besteld via takeaway. Vlot geleverd en smaakte enorm vers, vooral de zalm. Dim sum was goed gevuld met fijn gesneden groenten en kip. Sojasaus, wasabi en gember kwamen in kleine losse verpakkingen.
Beste sushi van 't stad! Leuke mensen en enorm lekker eten, aanrader.Eten: 5/5
Zeker een aanrader! Ik vind jullie nieuwe restaurant fantastisch. Place to be!!
Vriendelijke, alerte bediening! Sushi was overheerlijk
Nog nooit zo lekker sushi gegeten! Super gezellig en vriendelijke personeel!!!! Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kaizen Sushi.

Antwerpen sushi

openingstijden, locatie, vervoer. Amerikalei 2 antwerpen thuislevering eten kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kaizen Sushi adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kaizen Sushi. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kaizen Sushi delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizza Fast Pizza Fast 242 meter
't Satéke 't Satéke 272 meter
Snack Antalya Snack Antalya 280 meter
Hong Kong Hong Kong 365 meter
Best Frit Den Hoek Best Frit Den Hoek 421 meter
Ko'Uzi Ko'Uzi 465 meter
De Smaaknatie De Smaaknatie 493 meter
Sips & Bites Sips & Bites 529 meter
Izumi Izumi 538 meter
Namaste Gurkha Namaste Gurkha 565 meter
Azuma Azuma 599 meter
Sushi Palace Sushi Palace 602 meter
De Leien De Leien 624 meter
Tota Tota 624 meter
King Pizza King Pizza 632 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid