facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaimook

Kaimook

Info

The only Thai take-away restaurant in Sterrebeek!
Registered office: zeenstraat 15, 1933 Sterrebeek

VAT / company registration number: BE0641 882 454

Adres: mechelsesteenweg 243, 1933 Sterrebeek
Telefoonnummer: +3227820470
Stad: Sterrebeek
Route: mechelsesteenweg 243
Postcode: 1933



op zoek naar gerelateerd: Kai-Mook, Kai-Mook olifant
Recensies
Spijtig dat ze als professionele take-away restaurant nog niet weten dat je je neus ook moet bedekken met je mondmasker in tijden van corona, zeker als je het eten bereid en de doosjes toe doet en afgeeft aan de klanten. 2 van de 4 mensen hadden hun mondmasker fout aan. Het eten was gemiddeld en 1 van onze 4 vegetarische gerechten was vermengd met vleesresten...
Zeer lekker eten. Niet zomaar een afhaalplek maar duidelijk een plaats waar er met toewijding wordt gekookt en de resultaten zijn dan ook top. Het is niet goedkoop maar zeker zijn prijs waard. Het is ook fijn dat je de keuken kan zien.
Afgelopen zondag hier voor de eerste keer komen afhalen.Het eten was zeer lekker,alles heel vers en mooi smakenpallet.Ook heel vriendelijk bij het afhalen.
Uitstekende, traditionele Thaise keuken. Alle ingrediënten zijn vers en de gerechten worden ter plaatse bereid. Grote porties en ruime kaart.
Overheerlijk! De beste Thaise restaurant die ik ken! Vroeger moest je lang wachten maar dat is gedaan! Zeker de moeite waard!
Ongetwijfeld de beste Thai in de buurt. De curry gerechten zijn super! Jammer van de wachttijd en er is geen bancontact.
Niet goedkoop, maar heel heel lekkere meeneem-thai. De gerechten aangeduid met 2 pilipili's zijn ook écht pikant.
Lekker eten Vriendelijke mensen Drankjes van dat land die je in de Belgische restaurants niet tegen komt
Lekker, grote porties, jammer dat je moet bijbetalen om ginder te eten
Heel lekker en pikant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid