facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kai Tjaa

Kai Tjaa
Adres: Stationstraat 111 , Zaventem 1930, BE
Stad: Zaventem
Route: Stationstraat 111
Postcode: 1930


Recensies
De originele Thaise keuken! Zijn er al jaren klant. Héél lieve en vriendelijke mensen. Werken met verse ingrediënten en kruiden. Elke keer opnieuw, met elke bestelde schotel, worden we naar het Verre Oosten gekatapulteerd. Hier gaan eten of eten bestellen is jezelf trakteren op een mooie culinaire reis. Hier zijn er alvast 5 foodies fan!
Heb een groene en rode curry besteld.De kip heeft een vies smaakje,veel te weinig groetjes en rijst.We zijn er ziek van. In de keuken was ook al een vieze azijn geur. Hier komen we niet meer. Mijn vrijdagavond om zeep. Wel vriendelijke bediening vandaar toch nog 1 ster.
Al enkele jaren vaste klant. Zeer vriendelijke en snelle service, duidelijk menu met veel opties vlees, vis, veggie,..., goedkoop, qua portie zeker genoeg en altijd zeer lekker!
Heb bami kip besteld, was gewoon dégoûtante smaak. Moest echt kotsen!! Zonde van de 12€!
Heel goed eten, steeds overvol opgediend bij zowel take-away als in het restaurant zelf.
Zeer goed en niet duur.
Authentieke Thaise keuken, zo pittig als je wilt! Zeer vriendelijke service met een kleine maar gezellige lunch- / dinerruimte binnen. Mijn go-to voor de beste Pad Thai van België!
Na het lezen van de goede recensies hebben we besloten om het uit te proberen. We hadden eigenlijk al een bestelling geplaatst bij onze vaste Thaise zaak, maar het zou meer dan een uur duren. We waren erg blij met onze beslissing om Kai Tjaa te proberen. Het eten was beter, de prijs was aangenamer, het personeel was erg vriendelijk en hoffelijk, en ons eten was veel sneller klaar. We hebben besloten dat we hier weer zullen eten en dit waarschijnlijk onze nieuwe vaste plek zullen maken. Bedankt voor een uitstekende maaltijd.
Het spijt me dat ik 2 sterren moet geven aan deze aardige Thaise take-away eigenaren, maar het eten is echt niet goed. Ik heb al 3 keer besteld, in de hoop dat de volgende keer beter zal zijn. Visgeur in vegetarisch gerecht. De currysaus erg waterig, geen smaak, geen kruiden. Beperkte groenten, weinig die de Thaise keuken vertegenwoordigen. Voor wat je krijgt is de prijs duur.
Dit restaurant is zo goed en zo goedkoop. Ideaal om mee te nemen. Personeel is vriendelijk. Ik vond het oude recept van het rundvlees met groenten lekkerder, maar mijn waardering is nog steeds een dikke 5. Ik kom hier al 4 jaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid