facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaffies

Kaffies

Info

Hedendaags koffiecafé, waar het gezellig vertoeven is voor een lekker ontbijt, heerlijk geurende "kaffie", of een stukje taart later op de dag.

Geschiedenis

“Kaffies”, een hedendaags koffiecafé, waar u op elk uur van de dag wel een reden heeft om binnen te stappen.
Voor een lekker ontbijt, met een heerlijk geurend kopje koffie om je dag te beginnen, maar ook een gezonde kom soep, een origineel broodje, of een stukje taart later op de dag.
Maar”Kaffies” is zoveel meer. Uw krant lezen achter een verrassende Oreocino, samen met vrienden genieten van een originele latte fantasie of voor de mannen een sterke kaffie met whisky, cognac of jenever.
Uiteraard kan je er ook genieten van andere trendy koffievarianten met melk, chocolade, caramel, slagroom…..
Al onze kaffies worden gecreërd met bonen van uitmuntende kwaliteit, zo kunnen wij er voor zorgen dat onze kaffie zich onderscheidt van alle andere traditionele koffies.

Altijd welkom, de “kaffie” staat klaar.

Adres: Beringersteenweg 49, 3550 Heusden, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011 / 96 31 20
Stad: Heusden
Route: Beringersteenweg 49
Postcode: 3550



op zoek naar gerelateerd: Koffie Heusden-Zolder, Ontbijt Koersel, Ontbijt Houthalen, Ontbijten Zonhoven, Ontbijtmand Heusden-Zolder, Ontbijt Lummen, Brasserie Heusden-Zolder, Mint Heusden ontbijt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yasemin Tearoom En Bakkerij Yasemin Tearoom En Bakkerij 3 km Heel lekker Turks ontbijt buffet gehad, goed van smaak en zeer ruime keuze, zeker de ...
El Toro Loco El Toro Loco 4 km Perfect mens vriendelijk
Recensies
Heerlijk ontbeten! Voor ieder wat wils qua beleg. Je hebt zeker genoeg en lekker gegeten wanneer je hier vertrekt!
Hele lekkere koffie en gebak/nagerechtjes om van te smullen!
Alles in orde, maar ontbijt net iets te simpel
Lekker en gezellig
Heerlijke koffie's en lekkere gebakjes. Soms moeite om te kiezen, want is allemaal zo lekker. Wat moet een mens nog meer hebben.
Koffie mocht net iets warmer. Wel heel lekkere strudel
Lekker, heel vriendelijk en heel proper
Een heel gezellig koffiehuisje met zeer vriendelijke eigenaars. Heel verzorgt krijgen we onze drankjes en snackjes aan schappelijke prijzen. Het nadeel is dat je niet kan betalen met bankcontact of creditcards. De toiletten zijn heel hygiënisch.
Heel lekker lunchen en lekkere koffie!!! Super service
Lunch @ Kaffies. Avocadotoast met mozarella. Alles opgeruimd van tafel zonder dat we teken deden om te vertrekken, blijven dus zitten met niks, hou ik niet van.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid