facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaffee fm

Kaffee fm
Adres: Turcksinstraat 24 , Machelen 1830, BE
Telefoonnummer: 02 309 50 01
Stad: Machelen
Route: Turcksinstraat 24
Postcode: 1830


Openingstijden

Dinsdag: 11:30-14:30
Dinsdag: 17:30-22:00
Woensdag: 11:30-14:30
Woensdag: 17:30-22:00
Donderdag: 11:30-14:30
Donderdag: 17:30-22:00
Vrijdag: 11:30-14:30


op zoek naar gerelateerd: bistro fm menu, restaurant machelen, bistro fm turcksinstraat machelen, bistro kaffee, bistro fm machelen openingsuren, hofke van machelen, brasserie machelen, resto machelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marga's Marga's 2 km
Recensies
Zeer lekker eten, vriendelijke bediening en gemoedelijke sfeer - zeker eentje om naar terug te komen!Eten: 5/5
Heel lekker eten en super vriendelijke bedieningEten: 5/5
Vriendelijke bediening, mooi interieur, zeer lekker eten, zeer goede prijs kwaliteitEten: 5/5
Lekkere gerechten en zeer vriendelijke en vlotte bediening! Bovendien een leuke attentie gekregen voor de verjaardag van mijn mama.
Een aanrader, mooie locatie, verzorgd, vriendelijke bediening, eten en drinken toppie, ....en prijs kwaliteit een dikke 9.....
Zeer vriendelijk personeel, het interieur is gezellig en romantisch. De menu was verrassend, fris en heerlijk. Wij hebben erg genoten van deze toch wel verrassende bistro. Ik vind dit meer dan een bistro. Het geheel klopt. Prijs/kwaliteit zeer goed op punt. Dit is een verborgen pareltje in machelen. Ik zou Bistro FM aan iedereen aanraden, voor ons is dit voor herhaling vatbaar.
Ruime keuze van de kaart én extra suggesties. Lekker en gezellig eten ondanks de corona-regels. Ook uitstekende vegetarische gerechten. Hou je niet in om een afwijking te vragen van een gerecht. En een uitgebreide dranken collectie. Comfortabele kinderzitjes beschikbaar zie foto.
Toprestaurant! Súperlekker en súpervriendelijke en gedienstige mensen! Tópservice! Hier gaan we nog vele malen terug komen! Zo'n goeie ervaring!!
Mooi kader, vriendelijk personeel, goed eten. Een plaats om naar terug te komen.Eten: 5/5
Gezellige bistro maar dan met het niveau van een restaurant. Het eten is super lekker, wordt steeds heel verzorgd geserveerd en de bediening is ook altijd zeer vriendelijk. Heerlijk kader om zowel met twee, met vrienden als met de ganse familie naartoe te gaan. Aperitief van het huis of de premium D.Gin met of zonder alcohol zijn een aanrader! Maar daarnaast ook zoveel lekkere wijnen en vooral super lekker eten op de kaart.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid