facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaffee-cyclette

Kaffee-cyclette

Info

Koffiebar in het centrum van Diepenbeek.
Ook verkrijgbaar... losse thee, warme chocomelk en huisbereide taart!

Adres: Marktplein 37/1, 3590 Diepenbeek
Stad: Diepenbeek
Route: Marktplein 37/1
Postcode: 3590


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sanseveria funky foodcorner Sanseveria funky foodcorner 192 meter Eat In & Take Away Snelle, gezonde en originele lunchgerechten: Soepen, Salades en C...
enjoy.diepenbeek enjoy.diepenbeek 192 meter Ziet er goed uit maar was er nog nooit binnen.
Recensies
Heerlijke koffie, zowel de espresso als de flat whites. Jonas, de barista, is zeer professioneel en geeft goed advies. Het gebak en in het bijzonder de brownie is er fantastisch!
Goede cappuccino met havermelk! Ideale stop tijdens een fietstocht, je fiets kan mee naar binnen.
Ideale koffiestop tijdens een fietstocht. Jonas is een gepassioneerde barista. Mijn favoriet: Flat white! Je fiets? Die neem je gewoon mee binnen!
Beste koffie van diepenbeek! Je kan "de classics" krijgen, maar ook "specialty koffie" met een complex smakenpallet, single source van overal in de wereld. De cakes zijn ook verrukkelijk.
Nog nooit een koffie gedronken die met zoveel zorg bereid was, dit gecombineerd met een gezellige babbel met uitleg over de koffie en het proces van bereiden... en de wortelcake was om vingers en duimen af te likken, deze plek is een aanrader!
Topzaakje als je op zoek bent naar een fietsstop of gewoon graag echte goede koffie drinkt. Ik maak graag de omweg naar deze zaak. Jonas is een gedreven enthousiaste barista die zijn producten caffenation koffie en zijn stiel goed kent. Je kan er bovendien enkele leuke koffiegadgets of tools kopen.
Een gezellige en unieke espressobar in Diepenbeek. Mijn favoriet plekje om even te genieten van een lekkere cappuccino, heerlijke homebaked wortelcake en top bediening. 6 sterren waardig!
Gezellig terrasje, rustige ligging, heel vriendelijk, heerlijke koude koffiedrankjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid