facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KAFEI

KAFEI
Klein café met binnenplaats dat ontbijt, lichte maaltijden en desserts serveert in een ontspannen sfeer.
Adres: Vleurgatsesteenweg 147, 1000 Brussel, België
Telefoonnummer: 02 216 95 66
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Vleurgatsesteenweg
Huisnummer: 147
Postcode: 1000


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 08:30–16:00
woensdag: 08:30–16:00
donderdag: 08:30–16:00
vrijdag: 08:30–16:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: 10:00–17:00

Recensies
Heerlijke toast Benedict mushroom gegeten. Dit is echt een aanrader! Ook de toast Benedict guacamole is heerlijk. Bij deze laatste krijg je wel heel veel guacamole, maar dat mag wel voor de prijs. Het brood van de toast is zuurdesem en is heerlijk! Ook de eitjes zijn perfect gepocheerd en de miso hollandaise saus is lekker. De porties zijn niet gigantisch, maar voor ons was het oke als ontbijt. Op het eten niks aan te merken. Enige nadeel, zoals eerder gezegd, is de prijs. Je betaalt voor de toasts 17 euro mushroom en 15.80 euro guacamole.nnDe sfeer was ook goed en qua drukte viel het best mee. We waren er rond 11u op zondag en we hadden meteen plaats. We moesten wel voor 13u weg, want dan waren alle plaatsen gereserveerd.
De koffiebar Kafei in de Marollen is een van mijn favoriete plaatsen in Brussel. Ik had gehoopt dat hun koffie-/lunchbar in de Louisa hetzelfde niveau van eten, service en sfeer zou aanbieden.nnTevergeefs, het personeel was er koud en afstandelijk. Ik had hen meegegeven dat ik zwaar allergisch was aan hazelnoten en vroeg om de fluffy pancakes met chocolade zonder noten. Toen ik mijn bord kreeg, was het redelijk slordig geserveerd mét Nutella. Iedereen weet dat er in Nutella hazelnoten zitten... Ik had gehoopt dat ze “echte” gesmolten chocolade zouden gebruiken.nnBijgevolg heb ik niet van mijn pancakes kunnen eten en heb moeten switchen met mijn vriendin. De textuur van de pancakes was wel aangenaam en de chai latte was OK, vandaar 1 ster voor het eten.nnVervolgens was het binnen heel koud, donker en ongezellig. De toiletten waren absoluut NIET proper en oogde onhygiënisch ...nnConclusie, ik zou Kafei Louisa aan niemand aanraden…
Heb hier heel lekker gegeten en zou zeker de fluffy pancakes aanraden. Er hing een leuke ambience en de service was goed.
Daar ik weinig ervaring heb met de Aziatische keuken vroeg ik wat ze me konden aanbevelen. Ik wou echt iets nieuws proberen en de barista raadde me een Japanse thee aan en een typische toast met vlees en ei. Het was zeer lekker en uit de theepot haalde ik 3 koppen thee.nEen aanrader!!
Eten was lekker, top service. Binnen en buiten op een uur!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid