facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kafé Kasserol - Food Truck Festival

Kafé Kasserol - Food Truck Festival

Info

Op dit foodtruckfestival wandel je langsheen rollende keukens, geniet je van artistieke randanimatie en proef je van streetfood toppers uit heel de wereld!

Geschiedenis

De evenementenweide en het stadspark vormen opnieuw het decor voor Kafé Kasserol, het foodtruckfestival dat aan haar derde Lierse editie toe is.

Het festival zal van vrijdag 11 tot dinsdag 15 augustus lopen. Dat is langer dan de vorige jaren. Editie drie wordt dus een feesteditie!

We zetten dit jaar nog meer in op gezinnen met kinderen. Zo zal er op het eilandje van het park doorlopend kinderanimatie plaatsvinden, verzorgd door de Lierse Kunstacademie, en op de evenementenweide staat een gigantisch springkasteel.

De foodtrucks blijven uiteraard centraal staan. Verspreid over de vijf dagen zullen er meer dan twintig trucks de revue passeren. Deze komen allemaal uit eigen land, maar brengen heerlijk voedsel uit de hele wereld naar Lier.

Er is onder meer keuze uit de Oosterse, Mexicaanse, Spaanse en klassieke Belgische keuken. Een van de trucks is gespecialiseerd in eten uit de Noordzee, een andere serveert biosapjes en nog een andere gazpacho. Elke truck zal een totaal verschillend pallet aan hapjes en maaltijden serveren.

Kafé Kasserol bouwt dit jaar het muzikale aspect verder uit, met verschillende live concerten en dj-sets. Op de openingsdag zorgt Unimog Sound voor de beats, daarnaast hebben we met bluegrassrevelatie BlueMaxx een zeer aan te raden naam op de affiche staan.

Er zijn ook optredens van een aantal lokale bands en uiteraard mag ook René Opsedee, onze eigen toilet-dj, niet ontbreken.

Sinds zijn eerste passage hier op Kafé Kasserol is die man een levende legende geworden. Hij overnacht trouwens vier nachten hier in het stadspark.

Naast eten en muziek kun je op het festival ook terecht voor heel wat andere activiteiten en lokale folklore.

In de Duvel Mastery kom je te weten hoe het zware bier precies wordt gebrouwen.

De Moedige Bootvissers varen bezoekers af en aan, de Binnennete kan al peddelsurfend verkend worden en de Lierse Keersters en de Reuzen van Lier geven een acte de présence.

Kafé Kasserol opent vrijdag en maandag om 16u, zaterdag, zondag en dinsdag om 12u. Het terrein sluit op vrijdag, zaterdag en maandag om middernacht, zondag en dinsdag om 22u.

Adres: Stadspark Lier, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: +32(0)492 91 03 04
Stad: Lier
Route: Stadspark Lier
Postcode: 2500



op zoek naar gerelateerd: Food Festival Nieuwpoort, HAP Food Festival Genk, Foodtruckfestival Ieper, Foodtruck festival Antwerpen, Street Food Festival, Hap Festival, Foodtruck Festival 2022, Foodtruck festival zomer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zomer in het Park Zomer in het Park 0 meter Met Zomer in het Park krijgt je zomervakantie in Lier een vliegende start! 12 dagen l...
Lifegoal Lifegoal 310 meter Wij zijn de nieuwe Mini-Onderneming van het Sint-GummarusCollege van 2019. Wij organ...
Boozy Brunch Boozy Brunch 313 meter Relax, don't think about Monday it's still weekend!
Rode Plein Lier Rode Plein Lier 320 meter Rode Plein Lier brengt het WK 2018 van Rusland naar de provincie Antwerpen (Lier).
Kerst Fest Lier Kerst Fest Lier 423 meter KerstFest is een festival op 21 december 2019 te Lier. Een evenement waarbij wij loka...
Zieto Zieto 592 meter Are you a lover of house, classix, commercial and progressive music? Join us on the s...
Hof van Beatrijs Hof van Beatrijs 2 km Rustieke plek om lekker te eten! Vriendelijke mensen... lekkere wijntjes... wat wil j...
Hof van Nazareth Hof van Nazareth 2 km Het geheel van zowel de omgeving als culinaire uitvoeringen waaren subliem, bedankt v...
Diorite Diorite 2 km Wij verkopen eigen gemaakt speelgoed, synthesizers en organiseren toffe evenementen.
Phlippo Rental & Trading Phlippo Rental & Trading 3 km In dat magazijn werkt wel wat fout volk. Ik kan dat zeggen omdat ik ze betrapt heb op...
Beachparty Lier Beachparty Lier 15 km Al jarenlang organiseert 'Scouting Lier' een sublieme Beachparty. Ook dit jaar kan j...
Recensies
Op Valentijn hebben we hier heerlijk genoten van het degustatie menu! Alle gerechtjes waren superlekker, we hebben er echt van genoten!! Elk gerecht was tot in de puntjes afgewerkt, vooral het dessert was heerlijk Ook een pluim voor de keuken en de live pianomuziek. We komen zeker terug!
Food truck indoor, in originele setting in de schaduw van sterren restaurant The Jane vind je dit concept van een "indoor food truck". Alles wordt supervers bereid. Enkel de niet alcoholische dranken kaart is een beetje aan de beknopte kant, gezien de keuze nogal beperkt is.
Uitzonderlijke fijne bediening en smaakrijk vegetarisch verwend geweest! Aanrader!!
Leuke industriële look, mooi aangekleed met oog voor detail. Groenten recht van’t veld, artisanale gerechten. Topper!
Vadaag hier eindelijk kunnen eten. Was heel lekker! Zou 6 sterren geven als ik kon. Vegan friet stoofvlees! Geniaal. Doe zo voort!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid