facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KADO KADO

KADO KADO

Info

Pop-up winkel zal open zijn van zaterdag 8 en 15 dec van 14 tot 18u, zondag 9 en 16 dec van 14 tot 18u alsook op woensdag 12 dec van 19u30 tot 22u.

Geschiedenis

Wegbeschrijving: http://www.vzwtrace.be/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=55



"Bondoline is uw specialist in geschenkmanden, doopsuiker, snoepcreaties en taarten, gepersonaliseerd glaswerk,…"
Adres: Veltwijcklaan 222, 2180 Ekeren
Stad: Ekeren
Route: Veltwijcklaan 222
Postcode: 2180



op zoek naar gerelateerd: Ballonwinkel Brasschaat, Snoeptaart Brasschaat, Ballonnenwinkel schoten, Ballonnen laten leveren Antwerpen, Ballonnenboog Antwerpen, Balonnenwinkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bondoline Bondoline 1 km Bondoline is de winkel waar je moet zijn als het om geschenken gaat !! Ik heb een sup...
Perfect Present - Sylviane & Lou Roman Perfect Present - Sylviane & Lou Roman 1 km Perfect Present is een Lunch- en Tearoom met bijhorende geschenkenwinkel in het centr...
Reclamebureau Axioma Antwerpen Reclamebureau Axioma Antwerpen 1 km Supergoede service en prachtig grafisch ontwerp. Daar word een mens blij van. Bovendi...
Recensies
Ik denk dat ik voor veel mensen hier in het Ekerse spreek als ik stel dat Bondoline echt wel een begrip is. Je favoriete snoepgoed, kwaliteitsvolle chocolade - en - laten we vooral de mooie geschenkmanden niet vergeten, voor al dat soort zaken kan je hier terecht. En eigenares Lieve en haar team staan altijd voor je klaar! We werken er onder andere ook mee samen voor de acties in ons Atheneum en krijgen steeds een topservice.
Bondoline is de winkel waar je moet zijn als het om geschenken gaat !! Ik heb een super ervaring met deze winkel,heel lieve vriendelijke bediening. Blijft mijn topfavoriet ! En als je het niet goed weet ? Wel dan staat het bondoline team daar om je bij te staan met raad ! Kort om..een echte aanrader om hier eens te kijken voor je geschenkjes !
Aanrader voor lekkere en leuke geschenkideeen! Oneindig veel mogelijkheden en keuze Superbegeleiding in m'n zoektocht naar een gepast geschenk: inspirerend, creatief en zeer enthousiaste mensen die je met raad en daad bijstaan bij het samenstellen van gepersonaliseerde cadeaus Hartelijk dank!
Vriendelijke bediening en super geschenkmanden
Topservice & topkwaliteit! Een echte aanrader voor uw doopsuiker
Voor super lekkere chocolade in eender welke vorm moet je bij Bondoline zijn!!! Zij maken ook mooie geschenkpakketten!!!
The place to be voor gepersonaliseerde geschenken
Altyd met een lach,zeer vriendelijk bediening Altijd leuke ideetjes
Top zaak . Vriendelijke bediening ...verse artikelen ...vlotte service Prachtig gedaan foto op fles
Een super leuke winkel waar je vanalles kan vinden! Hebben hier onze doopsuiker laten maken voor onze dochter! Ze hebben ons met raad en daad bijgestaan! Nu enkele jaren later spring ik nog altijd voor een origineel geschenkje hier binnen en geen enkele moeite is te veel, keer op keer! Altijd een vriendelijke lach en een leuk babbeltje! Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid