facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KADecO

KADecO

Info

♡ Over KADecO ♡
Bij ons kan je terecht voor cadeaus en decoratie met een persoonlijke touch!

Geschiedenis

♡ Over KADecO ♡
Bij ons kan je terecht voor het personaliseren van cadeautjes via textiel bedrukking of het maken van unieke stickers.
Bij wordt alles altijd zo persoonlijk, uniek mogelijk gemaakt daarom bekijken we samen het ideetje dat je hebt & zo komen we samen tot net dat tikkeltje meer =)
Aarzel dus zeker niet om een berichtje te sturen voor meer info!

♡ Verzending ♡
Verzending in België:
⋆ brievenbuspost vanaf 2 euro
⋆ pakketpost vanaf 4,5 euro
*Afhalen is ook mogelijk altijd mogelijk als je van in de buurt bent!*

♡ Betaling ♡
⋆ Kan cash bij afhaling
⋆ Overschrijven bij verzending

Veel liefs,
Karlijn x



"Doopsuiker DIYGeboortekaartjesCadeau & DecoGEEN fysieke winkel, enkel WEBSHOP met mogelijkheid tot afhalen in Beringen op vaste momenten.Contact: [email protected]"
Adres: tervantstraat, Paal (België)
Stad: Paal
Route: tervantstraat


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: kadeco rolgordijnen, kadeco paal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reytec off Road Center / Yamaha / Husqvarna Reytec off Road Center / Yamaha / Husqvarna 2 km Heb Mijn Quad HondaTRX laten repareren, top werk in een korte tijd!! Zeker aan te rad...
DDA Sound & Light DDA Sound & Light 3 km Vlotte communicatie, competitieve prijs, verzorgde afhandeling.
Recensies
we kenden kadeco al via instagram en het DIY concept sprak ons al een tijdje aan. na oriëntatie op de website hebben we besloten om een doopsuikeradvies te boeken om al onze ideetjes op elkaar af te stemmen en de kleuren die we ingedachten hadden. dit was echt een meerwaarde, op het doopsuikeradvies werden we hartelijk ontvangen en werd er goed meegedacht met onze ideeën, de bedankjes die we ingedachten hadden werden hier samengesteld en zo was het ontzettend makkelijk om de juiste kleuren te kiezen. ons geboortekaartje werd ook op dit advies besproken, papiersoorten werden vergeleken en al snel volgde er een eerste proefontwerp doorgestuurd, dit was meteen volgens onze verwachtingen en er was heel duidelijk naar al onze wensen geluisterd. de kwaliteit van de kaartjes was prachtig en na de geboorte werden ze heel snel geleverd. voor het diy concept kregen we een duidelijke lijst doorgestuurd zodat we exact wisten wat te bestellen en ook de uitleg om alles in elkaar te steken sprak voor zich. heel blij met onze keuze voor kadeco en hoe alles geworden is, nooit gedacht dat we zelf tot dit resultaat konden komen.
We wouden een gegraveerd geschenkje bestellen ter ere van een onverwachts overlijden in onze vriendengroep. Heel vlot contact gehad en Kadeco deed er alles aan om ons zo goed mogelijk te helpen en het geschenkje op tijd klaar te hebben. We zijn heel dankbaar voor deze vlotte, open en persoonlijke aanpak. Een topbedrijf met vooral topmensen achter de schermen.
We hebben heel veel goede reacties gekregen over onze doopsuiker van bij Kadeco en ook ons geboortekaartje kregen enkel maar lovende woorden! Dit is natuurlijk super fijn om te horen en we waren zelf ook helemaal tevreden! Wat een mooi geheel, dit mag nog gerust een tijdje op mijn kast blijven staan Bij een volgend kindje mag je ons ook zeker terug verwachten!
DIY doopsuiker wijst zichzelf uit door de handige handleiding. Heel tevreden van het geheel!
Hele mooie doopsuiker concepten te vinden. Ik heb besteld voor verdere afwerking van mijn doopsuiker. Pakketje tijdig ontvangen en had verschillende kleuren vinyl stickers gekozen. Ze hebben dit aangepast omdat dit niet mooi bij elkaar zou passen. Dit hebben ze netjes laten weten...heel fijn dat ze meedenken over het gehele plaatje en dit ook durven zeggen...in één woord: WOW BEDANKT ik kan oprecht trots zijn op mijn doopsuiker.
Wat een mooi gepersonaliseerd dekentje! Ik kan niet wachten om binnenkort ons zoontje er warm mee te houden!
We hadden een super ervaring met Kadeco! We waren iets te laat met bestellen, maar na communicatie met Karlijn heeft ze ons super kunnen helpen en we hadden onze bestelling goed op tijd binnen om alles voor te bereiden. Super goed ingepakt, schitterend kwaliteit artikelen die we met de juiste afmetingen konden bestellen via de omschrijvingen op de webshop. En met een mooi ontworpen instructie om hoe je alles in elkaar kan zetten. Echt een aanrader voor je doop of geboortes :
Dag Karlijn, Eindelijk was het aan ons... Na zoveel gekocht te hebben bij Kadeco al vanaf het prille ontstaan voor andere, was dit dan ook echt uitkijken om er samen met jou iets mooi's van te maken voor ons klein vriendje. In de bijlage enkele foto's van het resultaat van de doopsuiker. Dank je wel om mee te werken aan ons concept 'wij vinden suikerbonen niet lekker' . Wij zijn in ieder geval heel blij met het resultaat. Over het geboortekaartje krijgen we ook veel complimenten. Groetjes Jolien
Vorige week een bestelling geplaatst met een herinneringen plankje met droogbloemen en sweaters, er is zo een super goede communicatie via mail eerst kreeg ik een mail met de vraag of iets correct geschreven was of niet en daarna nog een mail dat ik toevallig het laatste plankje met vaasje had besteld en dat dit beschadigd was met de vraag of ik iets anders wou bestellen of mijn centen terug wou uiteindelijk gekozen voor iets anders waar we voor moesten opleggen en toen we de factuur kregen hadden we nog eens korting gekregen voor de last wat een leuke verassing dit was de eerste keer dat we hier onze cadeaus bestellen maar dit zal zeker en vast niet de laatste keer zijn dat ik hier bestel zijn super tevreden en kijken uit naar het resultaat kunnen niet anders dan kadeco super hard aanraden!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid