facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kachelspeciaalzaak Detaille

Kachelspeciaalzaak Detaille

Info

Verkoop van kachels, zowel voorzet- als inbouwkachels en sierschouwen.
In het zomeraanbod zit tuinverwarming en accessoires.
Schoorsteenvegen en controle.

Geschiedenis

Voor een nieuwe kachel of haard speel je best niet met vuur. Met een betrouwbare firma in zee gaan is geen overbodige luxe. In de verre omgeving van Mol staat Van den Brande & Detaille al jarenlang synoniem voor service en kwaliteit.


• Inbouwhaarden
• Kachels
• Pelletkachels
• Toebehoren
• Stijlschouwen
• Vaste brandstoffen

Via onze nieuwe website kan u meer te weten komen over ons bedrijf en onze haarden & kachels, onze merkenlijst bekijken en onze uitmuntende service ontdekken. Nieuwigheden en events kan u bekijken via onze nieuws-pagina. Indien u nog vragen heeft, of een vrijblijvende offerte wenst, contacteer ons gerust !



"Op zoek naar de perfecte kachel of inbouwhaard? Een gezellige tuinhaard bij een frisse zomeravond of heeft je kachel of schouw een onderhoud nodig? Dan ben je bij Gezellige Warmte zeker aan het juiste adres!In onze vernieuwde toonzaal kan u enkele proefsettings bekijken, van hypermodern tot klassiek, met verschillende kleurpartijen en o.a. natuursteen. Weldoordachte presentaties bewijzen dat kachels en haarden echte eyecatchers kunnen zijn in een interieur. Voor diegene die een kachel of inbouwhaard overwegen is een bezoekje aan onze toonzaal een absolute aanrader!Bent u op zoek naar een pellettoestel? Breng dan zeker een bezoek aan onze showroom te Lommel. Hier kan je een uitgebreid aanbod bezichtigen."
Adres: Achterbos 165, 2400 Mol (België)
Telefoonnummer: 014 31 90 06
Stad: Mol
Route: Achterbos 165
Postcode: 2400



op zoek naar gerelateerd: Didier Detaille, Pelletkachel Lommel, Kachelwinkel Geel, Kachelwinkel in de buurt, Bertels Geel kachels, Houtkachel kopen, Onderhoud pelletkachel Lommel, Pelletkachel Meerhout
Recensies
We hadden reeds een goed gevoel bij ons eerste bezoek aan de toonzaal, en eveneens offerte en bestelling waren vlot verlopen. Toch waren we nog een beetje verbaasd bij de installatie van de haard zelf, omdat we niet verwacht hadden dat dat zo vlot kon verlopen,... zelfs in niet ideale omstandigheden. Onze schouw bleek - na 10 jaar niet gebruikt - volledig vol te zitten met takken, want schijnbaar was het nest van de elk jaar terugkerende kauwen niet beperkt tot de bovenkant van de schouw. De twee installateurs zijn er echt in geslaagd die schouw proper te krijgen zonder dat onze hele open ruimte - met reeds geïnstalleerde keuken - onder het stof zat. De ruimte was na hun vertrek vrijwel even proper als ervoor. Dikke pluim voor dit installatieteam en dikke pluim voor de firma 'Gezellige Warmte BV'! Wij kijken nu met vertrouwen uit naar het plaatsen van gyproc en de afwerking.
Een kachel besteld, bij leveringen merken ze dat ze die niet bij ons kunnen plaatsen ondanks we de hele situatie hebben uitgelegd. Na een week een plank binnen in de stoof stuk en een. Nieuw besteld ondertussen 1 jaar later nog altijd niet ontvangen terwijl we al verschillende keren hebben achter gevraagd
Vriendelijk personeel, stipt op de afspraak en zoals gevraagd op voorhand verwittigd wanneer ze onderweg waren. Medewerkers hebben zeer proper werk geleverd, en ons bestaande kachelwerk grondig gecontroleerd, uitgelegd, en advies voor verbetering gegeven. Top firma!
Mooie keuze, vriendelijke bediening. Goed advies. Enig minpuntje.: We wachten al meer dan een half jaar op de hoes om over de kachel te trekken.
Van den Brande & Detaille de mensen zijn heel vriendelijk de mensen geven goede service goede tips goede raad de mensen kennen hun vak heel goed de mensen kijken heel de kachel goed na de mensen kuisen de schouw altijd goed uit ze laten alles mooie proper achter als ze terug vertrekken dus ik raad deze zaak echt aan die zijn heel erg goed
Correcte ontvangst. Een verrassend uitgebreid aanbod. Een attente behandeling en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Prettig contact. Na bezoek aan de winkel was er een werf bezoek. Snelle offerte en goede prijs.
Prima service en prima en proper werk. Een aanrader !!
Vriendelijk. Ze zoeken naar de juiste verwarming naar je eigen wensen .
Vriendelijke man corecte uitleg en snelle service een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid