facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kabouterland

Kabouterland
Adres: Groot Veerle 31, 2960 Brecht, België
Telefoonnummer: 0473 86 63 55
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Brecht
Route: Groot Veerle
Huisnummer: 31
Postcode: 2960


Openingstijden

maandag: 12:30–19:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 12:30–18:00
donderdag: Gesloten
vrijdag: Gesloten
zaterdag: 10:00–19:00
zondag: 10:00–19:00

Recensies
Wat een ontdekking! Superleuke binnen- en buitenspeeltuin. Gratis bovendien. Er wordt wel verondersteld dat je geen eigen drankjes en pickick meebrengt. Dat is echter geen enkel probleem want de prijzen zeer schappelijk en er is voor ieder wat wils. Er is een groot ballenbad voor zowel kleine als grotere kabouters. Ook springkastelen kan je er vinden. De locatie is heel geschikt om kinderfeestjes te organiseren inclusief kinderdisco. Zo'n kabouterparty kost maar 14€/kind. Ook een zondagbrunch behoort tot de mogelijkheden. Alles speciaal op onze kabouters gericht. Tof initiatief. Enig nadeel... het is er wel heel lawaaierig. Ligt aan onze leeftijd als grootouder zeker?
Al 25 jaar trouwe klant!nOnze communiefeesten, huwelijksfeest en onlangs diamanten bruiloft van mijn ouders daar gegeven en het was steeds tip top in orde.nHet is er heerlijk vertoeven voor jong & oud met de leuke binnenspeeltuin, de vernieuwde buitenspeeltuin én de prachtig aangelegde dierenboerderij. Je kan er lekker eten en drinken aan democratische prijzen. Kortom 'n echte aanrader!
Fantastisch grote binnenspeeltuin met gratis inkom. Zowel wij als de kinderen kunnen bij regenweer rekenen op een fijne namiddag. Vanachter is er nog meer te ontdekken, want daar vinden de kinderen een grote opblaasbare piratenboot en een dansvloer om hun beste moves te showen.nDe buitenspeeltuin is onafgewerkt en het is niet duidelijk waar kinderen wel of niet op mogen.nnDe bediening loopt zeer stroef, het is ook niet duidelijk of men aan de toog moet bestellen of er tafelbediening is.nnEen ongelooflijk uitgebreide kaart, onverwacht voor een binnenspeeltuin. Over het eten valt ook niet te klagen, zeer democratische prijzen.nnOok een kleine kinderboerderij aanwezig met wat geitjes, reeën en kippen.
Geweldige binnenspeeltuin! De inkom is er gratis mits je daar je consumpties bestelt. En die zijn aan zeer correcte prijzen. Het eten is er heel lekker. Zowel de tussendoortjes als de uitgebreide kaart. Wij zijn al verschillende keren geweest. Onze kindjes hebben er altijd de tijd van hun leven en de mama’s en papa’s kunnen ondertussen ook een fijne middag/avond hebben.
Kabouterland is een speeltuin waar ik geregeld naartoe ga. De bediening is er vriendelijk en behulpzaam. Lekker eten alom er is recent een nieuwe buitenspeeltuin aangelegd en ook word de zaal aan de achterkant regelmatig voorzien van een wisselde activiteit meestal een groot springkasteel. Alsook kan men hier regelingen treffen omtrent verjaardagsfeestjes en dergelijke. Zeker een aanrader voor kids van 1 tot 10j.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid