facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaaiman

Adres: Scheepvaartkaai 16 , Hasselt 3500, BE
Telefoonnummer: 011 21 30 41
Stad: Hasselt
Route: Scheepvaartkaai 16
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 11:00-00:00
Woensdag: 11:00-00:00
Donderdag: 11:00-00:00
Vrijdag: 11:00-00:00
Zaterdag: 17:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: kaaiman krokodil, kaaiman lengte, kaaiman dier, wat eten kaaimannen, kaaiman gevaarlijk, kaaiman gewicht, zwarte kaaiman, kaaiman de tijd
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sole Bistrobar Sole Bistrobar 2 km Deze zaak is een echte aanrader. Was zeer verrast, heel lekker eten en vriendelijke ...
Het Magazijn Het Magazijn 2 km De puntjes op de i vergeten. De smaak was lekker. Alleen niet warm genoeg. De geen v...
Bistro 39 Bistro 39 2 km
Nano Bistro Nano Bistro 2 km Vandaag met een groep van 7 personen gaan lunchen. Heel leuk dat we beneden samen aan...
Bistro Belbu Bistro Belbu 2 km Eerste keer in deze super gezellige bistro. Het ontvangen door de gastheer in TOP! Ze...
Den Ateljee Den Ateljee 2 km Op vakantie in limburg en hier komen eten voor onze vakantie af te sluiten. Superlekk...
Recensies
Erg lekker gegeten met de groepsformule Croco. Zowel vlees en vis waren van goede kwaliteit. Enkel na de formule kwam er plots geen bediening meer tot aan onze tafel en duurde het lang vooraleer we iemand konden bereiken om nog iets te bestellen.
We hebben zeer lang moeten wachten op ons eten en het broodje pulled beef voldeed totaal niet aan de verwachtingen.ik heb dit reeds op vele plaatsen gegeten dus weet waarover ik spreek .er is ons ook nooit gevraagd of we frieten wouden of iets anders... en er zat zeer weinig vlees tussen het broodje had het formaat van een burger bij de quick Voor €18,- mag dit wel beter zijn.mijn vrouw haar vlees was totaal verbrand terwijl ze goed gebakken had gevraagd . hier komen we nooit meer
Mooie zaak, gezellig en weinig last van het feest dat in de zaal erlangs plaats had. Eten was lekker, al vond ik de ribben nogal vettig en leek me die 300gr Iberico eerder 200gr te zijn. Desalniettemin een fijne avond gehad!
Zeer lekkere gerechten en goede service, zelfs op het drukste moment. Voldoende plaats om te zitten, complimenten aan de chef! Dessert was om vingers van af te likken!!
Eerlijke en lekkere keuken. Goede sugggestiekaart
We hebben in eerste instantie lang moeten wachten op ons eten en het broodje pulled beef voldeed niet aan de verwachtingen. Ik had een ander saus gevraagd tussen mijn broodje maar heb helemaal geen saus gekregen en er zat zeer weinig vlees tussen. Voor €18,- mag dit wel beter zijn.
We hadden tapas besteld en wat we hadden gekregen was lekker maar ze hebben verschillende tapas aan een andere tafel gegeven en de marshmallow, chocolade en vers fruit was niet om over naar huis te schrijven. De marshmallow was wel OK maar de chocolade was aangebrand en er lagen een paar bosbessen op, dat was dus het vers fruit. En we hebben ook expliciet, na lang wachten, naar het dessert moeten vragen want dat waren ze ook vergeten. Ik vond de prijs ook aan de hoge kant voor wat we kregen. Hebben uiteindelijk wel korting gekregen omdat ze verschillende tapas waren vergeten maar dan nog. Heb een leuke avond gehad door het gezelschap maar ik zou er persoonlijk niet meer terug gaan.
Vleesschotel voor 2 was subliem, niet te duur maar toch een iets extra "klassevolle uitstraling" voor een mooie prijs. klein toevallig minpuntje ober is 2x mijn drinken vergeten, een tweede ober heeft bij het wegnemen van de borden een mes en vork op mijn schoot laten vallen waardoor mijn broek vuil was. Gelukkig was ik in zo aangenaam gezelschap dat dit mij niet "zo" veel kon schelen.
Een mooi opgewaardeerde industriële omgeving die een heel aangename sfeer brengt. De keuken is modern en zeker de prijs waard. Zelfs in een volzet restaurant wist het personeel iedereen vlot te bedienen zonder voor stress te zorgen.
Al meerdere keren super lekker gegeten! Heel erg vriendelijke bediening, lekker eten, leuke sfeer! Kortom alles wat je in een trendy zaak verwacht..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid