facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kärcher center Clean Leader 47 ch de Nivelles 1420 Braine-l'Alleud

Kärcher center Clean Leader 47 ch de Nivelles 1420 Braine-l'Alleud

Info

Clean leader est une entreprise spécialisée dans l'équipement de nettoyage, notamment la gamme Kärcher, un des plus grands fabricants mondiaux.



"Votre spécialiste en matériel de nettoyage depuis plus de 25 ans. Toutes les machines Kärcher, les outils de nettoyage pour vitres Unger, brosseries et raclettes Vikan, mop et accessoires Vileda Professional, large gamme de détergents et de microfibres."
Adres: Chaussée de Nivelles, 47, 1420 Eigenbrakel
Telefoonnummer: 32.2.387.58.15
Stad: Braine-l'Alleud
Route: Chaussée de Nivelles, 47
Postcode: 1420


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bois Paul Andre Bois Paul Andre 2 km Zeer goede raad, goede keus parket. Goede prijs. Aanrader
Carimar Carimar 3 km Twee maal gebeld naar de vestiging om te vragen of de juiste tegels op voorraad waren...
Recensies
Ik heb net een apparaat gekocht om mijn oprit schoon te maken. kruiden De ontvangst in de winkel ik had de naam moeten vragen van de persoon die me heeft geholpen Iemand heel professioneel, heel aardig, kort welkom en perfecte ernst. Ik heb telefonisch advies moeten vragen voor het gebruik van dit apparaat de persoon die ik online had was ook erg prettig en gaf goed advies. Winkel die ik ten zeerste aanbeveel.
Voor zogenaamde professionals is de dienst na verkoop in de eerste plaats... Schaamteloos wordt beweerd dat een onderdeel met de stempel Karchër, maar gekocht bij Brico niet compatibel is terwijl het exacte model op de verpakking staat aangegeven... Kortom, of je koopt bij hen, of je bent een "onwetende"... en je hebt alleen recht op hun minachting... Dat was de laatste keer dat ik een voet in deze winkel zette... Uiteindelijk is het altijd de klant die het laatste woord heeft...
Veel keuzes. Bedankt voor het goede advies. Jammer dat mijn gesprekspartner niet een beetje glimlachte. Pae contrr, de persoon aan de balie erg vriendelijk en behulpzaam. Dank u meneer.
Ik heb 2 machines bij hen gekocht en ben zeer tevreden. Elke keer dat ik zaken had met de meneer met bril bij de receptie die zeer vriendelijk en professioneel is, kent zijn machines zeer goed en aarzelt niet om u goed te adviseren.Ik beveel deze winkel en hun personeel 100% aan.
Kwaliteitsservice, topverkopers met uitstekend advies. Ik raad ten zeerste aan
De verkoper is vriendelijk en kent zijn spullen. Hij geeft gedegen advies aangepast aan het profiel van de klant pro/particulier, regelmatig/occasioneel gebruik, neemt de tijd om al onze vragen te beantwoorden en dringt niet aan op verkoop. Wij adviseren!
Wat de service betreft, nam de persoon die ons begroette de tijd om ons professioneel te informeren over de tools die ons interesseerden, zonder aan te dringen op een aankoop of onnodige "upgrade" van het assortiment. Een gezonde insteek, waardoor ik graag bij hen wilde kopen ik moest mijn stofzuiger vervangen en wederom werd ik niet naar een duurder model geduwd, maar naar eentje die voldoende was voor thuisgebruik. Bedankt !
Super aardig en behulpzaam personeel Duidelijke stroomversnellingen Goedkoper dan doe-het-zelf
Onafhankelijk, meerdere keuzes voor alle toepassingen. Makkelijk parkeren. Deskundig technisch advies. Meer dan zeker recuperatie van materialen voor reparatie als mogelijkheden en verkoop waar materiaal aanbieden om te werken?
Vroeg geopend. Ze zijn beleefd zonder neerbuigendheid. Het ziet er erg professioneel uit. Ik heb vanmorgen op hun advies een hogedrukreiniger gekocht. De persoon die mij heeft ontvangen is ook een technicus. Kortom, ik zal zonder aarzeling terugkeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid