facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor K-metaalwerken

K-metaalwerken
"Laswerken voor particulier of bedrijf"
Adres: Oude Steenovenweg 29, 2230 Ramsel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 0497 66 92 15
Stad: Ramsel
Route: Oude Steenovenweg 29
Postcode: 2230



op zoek naar gerelateerd: K staaldeuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kelly's retouche - en strijkhuisje Kelly's retouche - en strijkhuisje 1 km Zeer goede bediening alles in orde
ATF springkastelen ATF springkastelen 1 km Heel goeie bereikbaarheid , materiaal is in prima staat , betaalbaar en vriendelijke ...
De Bubbelbar De Bubbelbar 2 km Wij werden echt verwend door De Bubbelbar, supervriendelijke bediening door Gert en I...
Geitenboerderij 't Plekske Geitenboerderij 't Plekske 2 km Echt het lekkerste geitenmelkijs dat ik al ooit gegeten heb. Verschillende smaken, ro...
Recensies
We ontdekten het bedrijf eerder per toeval; tijdens een fietstocht op een mooie dag. We mochten meekijken naar de resultaten van hun laswerk en vonden dat zeer kwalitatief. De voorbereiding was professioneel net als de uitvoering; de installatie en dat voor een competitieve prijs. Aangename ervaring.
Fantastische firma! Wij hebben onze steile trap laten vervangen door een nieuwe open trap in staal. Super tevreden over het eindresultaat. Veel beter begaanbaar, een stuk veiliger en bovendien mooi. Niet alleen leveren ze vakwerk, de communicatie doorheen het hele proces was gewoon subliem. Zulke service krijg je niet overal. Van begin tot eind werd het project nauw opgevolgd door Kim. Hij luisterde echt naar onze noden en bood voor ons de beste oplossing. Ellen is dan weer de krak op vlak van de administratieve opvolging. Je stelde een vraag en voor je het wist, kregen we al bericht terug. Gewoon top! Doe zo verder mannekes!! ;-
Wij hebben bij Laswerken K een trapleuning besteld. Alles verliep correct, prijsafspraken, uitvoering, opvolging .... Het oorspronkelijke ontwerp is niet volledig volgens afspraak uitgevoerd, maar was door complexiteit ook niet haalbaar. De firma heeft hier open over gecommuniceerd en hebben zelf een passend alternatief aangeboden. De plaatsing verliep heel vlot en correct. We zijn echt tevreden over het resultaat. Oordeel zelf maar.
Super tevreden van mijn prachtige deur! Vlotte communicatie en bestelling, heel vriendelijk en behulpzaam en een scherpe prijs. Ik zou het zo terug opnieuw doen!!
Wat een fantastische ervaring! De kwaliteit van het product is werkelijk uitstekend, en zowel de timing als de communicatie waren buitengewoon goed. Ik kan Laswerken K zonder enige aarzeling aan iedereen aanbevelen.
We hebben dit voorjaar een buitentrap laten installeren door laswerken K. We hebben hen ervaren als een heel professionele en flexibele firma, prima service! Met uiteindelijk een trap helemaal op maat van wat we nodig hadden!
Zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking. Professioneel team, ze denken mee, vlotte administratieve opvolging en plaatsing binnen de afgesproken termijn. Een aanrader.
We hebben een aantal balustrades op maat laten maken door Kim en zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Daarnaast heeft Ellen ons steeds op de hoogte gehouden van de planning en gekeken wanneer de plaatsing het beste voor ons uitkwam. Alles verliep heel vlot vanaf het eerste contact; de offerte, opmeting, plaatsing. Ook een kleine herstelling was geen enkel probleem en werd zonder moeilijkheden gedaan.
Ik had een afspraak op 17/8, niemand te zien. De dag nadien gebeld, bleek dat de zaakvoerder mijn GSM nummer niet bijhad en het juiste adres niet vond. Afspraak verzet naar 24/8. De dag zelf belt de adminstratief bediende om me te vertellen dat 'Kim' niet zal komen want dat hij niet geïnteresseerd is in de opdracht. 1 sterretje voor de sympathieke administratief bediende.
Vreselijke ervaring met dit bedrijf. Na goedkeuring van een offerte in januari, ben ik 5 maanden aan het lijntje gehouden. Ondanks vele beloftes bezorgen techn tekening, zonder fout plaatsing midden mei, etc heb ik nooit enige tekening of finale planning ontvangen. Men neemt simpelweg de telefoon niet meer op, reageert niet op email of sms. Zeer onprofessionele firma.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid