facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor K.E.T.

K.E.T.

Info

Wij zijn K.E.T., een amateur-toneelgroep uit Beveren, reeds 50 jaar lang.

Geschiedenis

Wij zijn KET - Kamer Edelweiss Toneelgroep - uit Beveren en wij spelen toneel.

Wij zijn allen amateurs en repeteren/spelen in onze vrije tijd. Ook onze technische medewerkers (decor, requisieten, geluid, belichting) en andere productiemedewerkers doen dit op vrijwillige en onbezoldigde basis.

Wij proberen 2 producties per jaar te doen. Wij bestaan sinds 1963. Wij zijn een open en onafhankelijke vereniging met een sterke Beverse verankering.

Het merendeel van onze leden woont in de gemeente Beveren of heeft er gewoond. Uiteraard is iedereen welkom bij ons, spelers en helpers, ongeacht afkomst, geslacht, ras en/of huidskleur. Wij zoeken trouwens steeds en opnieuw medewerkers voor en achter de schermen.

Adres: Minitheater, Gravendreef 2a, 9120 Beveren-Waes, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 037756670
Stad: Beveren-Waes
Route: Minitheater, Gravendreef 2a
Postcode: 9120



op zoek naar gerelateerd: Toneel Melsele, Optredens Beveren, Ter Vesten Beveren tickets, MuzArt Beveren, Ter Vesten Beveren Cultuurcafé, KET theater, 3 stuivers opera Beveren, MuzArt Ter Vesten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid