facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JYSK Belgium

JYSK Belgium

Geschiedenis

Willebroek

Adres: Dendermondsesteenweg 155, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 03/808.28.03
Stad: Willebroek
Route: Dendermondsesteenweg 155
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: JYSK interieur, JYSK winkels, JYSK winkels België, JYSK openingsuren, JYSK online, Jysk folder België, JYSK tuinmeubelen, JYSK kasten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Interior Fragrances Interior Fragrances 2 km Interior fragrances is een webshop gespecialiseerd in interieurparfums, kaarsen en de...
Recensies
Qua prijsklasse zit deze winkel bij de goedkoopste meubelzaken en dat is eraan te zien en zal wellicht te merken zijn aan de kwaliteit en houdbaarheid van de meubels. Echter hebben we er wel onze stoelen gevonden waar we een goed gevoel bij hadden en dat voor een scherpe prijs.
Leuke spulletjes, maar bij ons eerste bezoek een beetje verwarrend. Men gaat er van uit dat de klant weet dat bepaalde producten uit het magazijn moeten worden afgehaald. De verantwoordelijke lijkt ervan overtuigd dat een mondmasker best werkt als het onder de kin wordt gedragen.
We hadden online een tuinsetje besteld eerste keer bleek het beschadigt te zijn aan 2 van de 4 banken. Toen we een maand of twee later terug konden gaan voor 2 niewe banken waren deze ook beschadigt. We besloten om het nog een laatste keer opniew te laten bestellen plus een extra tafeltje. En hup weral prijs banken weeral beschadigt en het tafeltje vonden ze niet eens. Banken dan toch maar meegpakt maar wel een refund gevraagd voor het tafeltje. Ik ga hier nooit meer meubels bestellen want dit is gewoon absurd.
Bangelijke inventaris Super vriendelijk personeel
Rolstoeltoegankelijk maar opgepast met promo's . Prijs in winkel is niet steeds dezelfde als in folder/ website . Checken dus. De medewerkers zoeken het graag voor je uit, maar, zelf vragen is noodzakelijk:
Toffe spulletjes, jysk is een leuke winkel, enkel de verantwoordelijke van de shop mag wat klantvriendelijker zijn vind ik persoonlijk, ze komt heel ongeïnteresseerd/onbeschoft over.
Gisteren een nieuwe tafel gekocht waarvan ik al de voorschot heb betaalt. Ik ben die vandaag in de voormiddag komen ophalen. Er was jonge dame aan de kassa die heel onvriendelijk was en ze weigerde dat ik mijn tafel kom ophalen die ik gisteren heb gekocht omdat ik volgens haar de totale bedrag moet betalen van de bestelling waarvan ik de rest van de meubel nog niet heb gekregen. De rest van de meubel hebben ze moeten bestellen omdat het niet op vooraad is. Hierover praat ik OVER EEN donkere bruine meisje die wat lang is en een bril draagt. Ze ging heel ver in het discussie waarvan een andere collega het woord heeft genomen en vond het ook akkoord dat ik de rest van de voorschot niet moest betalen omdat ik het nog niet heb ontvangen. Uiteindelijk besloot ze dat ik mijn tafel mocht nemen. Z’on mensen onvriendelijk mogen niet geplaatst worden in de winkel . 0/10
Via click en collect wat spulletjes gekocht. Stond binnen het half uur klaar voor ophaling. Goede service!
Alhoewel de levering iets later paar dagen was dan ik had verwacht in vergelijking met wat op de site stond, wel tijdens de feestdagen was de eerst aangegeven datum die ik per mail ontving na bestelling direct correct. Ik kon daardoor mijn bestelling zonder enige issues ophalen. De persoon die hielp was zeer vriendelijk. Product was goed verpakt en kwalitatief goed voor de prijs.
Wat een ondermaatse service en klantvriendelijkheid in Jksk Willebroek! Hoe kan je nu verkeerd interpreteren als klant dat volgens de website ze uitzonderlijk geopend zijn tot 18u en volgens reclamefolder actie tot en met 7 juni...dan ga je ervan uit dat ze open zijn. Wij waren daar niet alleen en toch..... Er was wel iemand in het magazijn...op deze zondag.....vreemd....het leek me eerder dat ze gewoon niet wilden opendoen en geen zin hadden omdat te werken...wat een communicatie!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar JYSK Belgium met het openbaar vervoer


Willebroek Bosbeek 190 meter
460
Willebroek Bosbeek 190 meter
460
Willebroek Denderlaan 190 meter
258
260
287
Willebroek Denderlaan 210 meter
258
260
287
Willebroek Leeuwerikstraat 330 meter
258
287

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid