facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JV Automotive

JV Automotive

Info

Kwaliteitsvolle tweedehandswagens aan scherpe prijzen. Enkel op afspraak

btw nr: BE 0639.803.981



"Wat kan u verwachten als u een wagen bij JV Automotive koopt?Een zorgvuldige selectie bij de aankoop- De wagen is ongevalvrij- De wagen heeft een correcte onderhoudshistoriek- Volledige reiniging van ex- en interieur- Nazicht van de wagen bij afleveringPersoonlijke en professionele aanpakGezien ons streven naar eerder kwaliteit dan kwantiteit kunnen wij een persoonlijke en professionele aanpak bieden. Wij gaan steeds voor een tevreden klant.Rijden zonder zorgenWij staan zelf in voor onze waarborg, geen waarborgverzekering. Wij vertrouwen al onze voertuigen en voorzien hier ook een correcte waarborgregeling."
Adres:
Telefoonnummer: 0472731687
Stad: Herzele


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: DB Cars
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Aerts Garage Aerts 7 km zeer vriendelijk,klantgericht en professioneel !
Recensies
Heel vriendelijke en meedenkende eigenaar! Heeft een collectie aan nieuwe/tweedehands voertuigen staan aan een enorm competitieve prijs. Ik vind daadwerkelijk nergens dezelfde auto goedkoper! Topper!
Na dat mijn oude wagen het liet afweten, JV Automotive gecontacteerd voor het kopen van een jonge occasie. Van begin tot einde een uitstekende service! Een correcte prijs voor een geweldige auto!
In de trend van, mooie, jonge en correcte tweedehands wagens. Zeer vriendelijke verkoper en geeft uitgebreid uitleg over de wagens.
Best in town ! Zoek je iets,hij vindt het! TOPPIE
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid