facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juweliers Paul Ninove - Zottegem

Juweliers Paul Ninove - Zottegem

Info

Maak kennis met onze winkels te NINOVE en ZOTTEGEM en onze producten. Passie voor juwelen en uurwerken, dat is wat u bij juweliers Paul vindt.

Geschiedenis

Onze winkels:

Beverstraat 15-17, Ninove
en
Hoogstraat 22, Zottegem

Passie voor juwelen en uurwerken, dat is wat u bij juweliers Paul vindt. Een passie die wij graag met u delen.

Niets is zo persoonlijk als de keuze van een exclusief juweel of een hoogwaardig uurwerk. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en service.



"Onze juweelzaken zijn een gevestigde waarde sinds 1883 in de regio."
Adres: Beverstraat 15, 9400 Ninove
Telefoonnummer: 054332168
Stad: Ninove
Route: Beverstraat 15
Postcode: 9400



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Paul Zottegem openingsuren, Juwelier Ninove, Juwelier Paul Geraardsbergen, Juwelier Zottegem, Juwelier Paul Ninove Openingsuren, Juwelier Ninove Ninia, Juwelier Geraardsbergen, Juwelier Aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juweliers Nachtergaele Juweliers Nachtergaele 150 meter Super vriendelijk ontvangen om gaatjes te laten maken bij onze dochter. Ze kreeg veel...
NinoveJuwelier  Baeyens NinoveJuwelier Baeyens 201 meter Ik vind het niet hoor
Recado Recado 324 meter Super leuke en mooie dingen, vriendelijke winkel dame, voorlopig alles aan de helft v...
Recensies
Mijn man en ik kochten onze trouwringen hier. Ze hebben er zeer mooie collecties. We werden heel hartelijk ontvangen en kregen een uitgebreide, duidelijke uitleg. Er werd niets opgedrongen, maar we werden zeer eerlijk en oprecht geadviseerd. Supervriendelijke en lieve mensen!
Fantastische service en enorm vriendelijk personeel! Mooi aanbod in een sfeervolle winkel!
Deed me veel plezier te zien hoe mooi jullie winkel is geworden. Prachtig dat jullie ondanks de moeilijke tijden blijven investeren. Geweldige klantenservice ook. Bravo aan gans het team.
Heel vriendelijk en behulpzaam parkeren kan voor de deur wel betalend
Altijd super vriendelijk en professionele hulp. Mooie renovatie van de winkel dat hun hip aanbod van juwelen perfect reflecteert. Een echte aanrader!
Prachtige collecties, zowel in klassieke als moderne stijl. Ook de handtassen zijn prachtig en van de Mon Dada geurkaars heb ik ook al zeer veel genot gehad! Zeer klantvriendelijke service. Ik kom zeker terug!
Heel mooie collectie, ik vond hier zelf al enkele pareltjes letterlijk en figuurlijk, maar ook mijn ouders komen hier graag, en mijn dochtertje kan niet wachten om er haar gaatjes te laten schieten. Voor elke leeftijd en elke smaak dus. Altijd vriendelijk, uitstekende service en eerlijk advies. Merci aan het volledige Paul- team!
Grote keuze aan juwelen, accessories en handtassen zowel klassiek als modern! Altijd een zeer vriendelijke ontvangst in de winkel! Regelmatig verrassende, nieuwe collecties die je telkens doen terugkeren naar JuweliersPaul.
Top service voor reparaties, vriendelijke bediening en een mooi uitgebreid assortiment. Zelfs ook mooie handtassen. Koop locaal, zeker in deze tijd!
Professioneel, enthousiast team met uitstekende service! Mooie collecties en voor ieders budget wat wils. Hier kom ik regelmatig graag een keertje piepen :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid