facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Van Laer Humbeek

Juwelier Van Laer Humbeek

Geschiedenis

Welkom bij Juwelier Van Laer te Humbeek, deelgemeente van Grimbergen. Bij Juwelier Van Laer bent u aan het juiste adres voor prachtige juwelen- en horlogecollecties voor een breed publiek: van klassiek en stijlvol tot hedendaags en super trendy. Juwelier Van Laer staat voor meer dan 100 jaar vakmanschap en is uitgegroeid tot een echt begrip in de regio. Met de vierde generatie nu aan het roer kan u bij ons zeker zijn van een ruim aanbod van de bekende, betere merken, kwaliteit, én een eigen herstelatelier, waar we uw juwelen, uurwerken en klokken altijd met het grootste vakmanschap en met de glimlach herstellen. Onze zaak werd recent grondig vernieuwd en onze collectie nog verder uitgebreid, zodat man en vrouw, jong en oud meer dan genoeg keuze heeft om een prachtig sieraad of horloge te vinden. Wij kunnen u daarnaast ook van dienst zijn met een eigen atelier, waar we juwelen geheel op maat en volgens uw wensen kunnen maken. U vindt Juwelier Van Laer in de Kerkstraat 232-234, aan de kanaalbrug, te Humbeek.
U kan onze zaak gemakkelijk met het openbaar vervoer en met de auto bereiken. Met zowel de A12 als de E19 vlakbij, kan u ons goed bereiken vanuit Antwerpen, Grimbergen, Zemst, Wolvertem, Kapelle-op-den-Bos, Willebroek, Tisselt, Londerzeel, Mechelen, Vilvoorde, Melsbroek, Machelen, Zaventem, Meise, Steenokkerzeel en Perk.
Kom gerust eens bij ons langs en laat u verrassen!



"Goudsmid, verkoop en herstellen van horloges en juwelen, meer dan 100 jaar vakmanschap, 4de generatie, eigen herstelling atelier, ook online shop"
Adres: Kerkstraat 232, 1851 Humbeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 022691708
Stad: Humbeek
Route: Kerkstraat 232
Postcode: 1851



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Grimbergen, Juwelier Van Laer Londerzeel, Juwelier Zemst, Van Laer Grimbergen, Juwelier Meise, Juwelier Mechelen, Juwelier in de buurt, Juwelier Vilvoorde
Recensies
Zeer tevreden v herstelde ring en horoscoophangertje. Van 'oud' goud en een steentje uit een kapotte ring heeft juwelier een mooi gouden blokje gemaakt waarin steentje verwerkt is. Een pak herinneringen nu compact aan halsketting! Top resultaat! Vriendelijke bediening en ruim de tijd gepakt om te bekijken wat hij ervan kon maken. Een gouden zaak! Dankjewel
2023 klasse gerief. Altijd heel attend zelf voor last minute, zeer behulpzaam en vriendelijk. Meer dan 5 sterren waard. Een aanrader. Wel niet meer open op zondag tenzij speciale feestdagen vb moederdag 2021 Zeer mooie winkel, altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Ook als je nadien iets nodig hebt zijn ze er om te helpen Nooit zomaar een verkoop maar ook extra uitleg als je dit we´st $$
Vanaf eerste telefonisch contact 100 % service. Je wordt op de hoogte gehouden vanaf de bestelling tot de levering. TOP service
Zoals steeds heel behulpzaam , super toffe mensen
Naar Van Laer geweest voor een verlovingsring en de service is top. Benieuwd naar het eindresultaat na de maat aanpassing aan ons gekozen juweel.
Een zeer goede juwelier! Een uitstekende persoonlijke en vriendelijke service. Van een dagelijks juweeltje tot je verloving of trouwring. Telkens helpen ze je met plezier en zijn hun juwelen van top kwaliteit! Zeker een aanrader!
Ik heb 3 ringen gekocht en een deel betaald met oud goud en nog een opleg van 1775 euro. wat toch niet wenig is Ik ben van 2 ringen heel tevreden. Maar de 3 de ring bleek bij thuiskomst vol krassen te staan op het wit goud. Aan de 2 zijkanten waren witte plekjes in t geel goud en geen stempel in. De stempel hebben ze er terug ingezet, de plekjes weg gewerkt. Maar door de krassen weg te werken is het gedeelte wit goud, licht rosé geworden en gevlekt. Dit kan geen NIEUWE ring geweest zijn.En dit geef je niet mee als NIEUWE ring. Dit was een tweedehandseDe juwelier had een NIEUWE moeten bestellen. Ik kom nooit meer terug en maak zeker geen reclame.Dit kan echt niet.
Via deze weg wil ik jullie graag bedanken voor de service en jullie geduld bij het gaatjes schieten bij mijn nichtje. Het verliep niet van een leien dakje maar mede dankzij jullie is zij nu wel gelukkig en super fier dat het gelukt is!
Prachtige ring laten maken bij Van Laer in Humbeek. Dit is nog echt vakmanschap. Bovendien ook nog een hele toffe winkel met een mooi en uitgebreid assortiment aan juwelen. Ik ben alvast fan en kom zeker terug.
Beste Mijn excuses, Het was niet bij jullie maar Van Laer in Grimbergen! Ik heb de horloge nu elders binnen gedaan voor reparatie. Nogmaals mijn excuses, jullie treft geen schuld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid