facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Van Laer Grimbergen

Juwelier Van Laer Grimbergen

Info

In de schaduw van de basiliek te Grimbergen vind je juwelier en uurwerk- specialist Van Laer. Deze juweliersfamilie toont dag na dag een met liefde uitgekozen collectie in hun eigentijdse zaak.

Adres: Hogesteenweg 14, 1850 Grimbergen
Telefoonnummer: 022709259
Stad: Grimbergen
Route: Hogesteenweg 14
Postcode: 1850



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Van Laer Londerzeel, Van Laer Juwelier, Juwelier Vilvoorde, Juwelier Meise, Van Laer Humbeek Openingsuren, Shop Juwelier Van Laer, Juwelier Humbeek, Juwelier Zemst
Recensies
Altijd een mooie keuze horloges ringen en juwelen. Hun prijzen zijn zeer correct in het algemeen. Vriendelijke bediening en ze helpen je graag. Hun reparatie diensten heb ik nog nooit proberen mee gekend in de bijna 20 jaar dat ik hier mijn horloges laat repareren en na kijken.
Wij gingen langs voor onze trouw ringen Juwelier geeft zeer goed advies en denkt mee. Zeer professioneel met een goede kennis van zaken en hands-on. Duidelijke voorstellen, correcte prijs, goede afspraken, heel reactief en communicatief. Vijf sterren waardig! Bedankt voor onze prachtige Ringen Joris en Sahin
Zeer vriendelijke bediende en mijn vrouwtje haar ring zeer mooi hersteld en opgekuist.Ben er zeer dank baar voor.
Ik een uurwerk besteld maar als ik aankom hebben ze het al verkocht: enige antwoord van Van Laere: “pech” How to lose a customer in one word!
Zeer goede service!
1 maand na het vervangen van een batterij is mijn zus teruggegaan om dit te laten nakijken. Direct het verwijt gekregen dat zij die batterij niet hadden vervangen en dat zij nooit zo een slechte kwaliteit zouden leveren. Eigenaar begon zelfs te roepen en te zeggen dat ze geen bewijs had. Zelfs na het tonen van online betaalbewijs bleven ze onvriendelijk. Grappige is dat 5 min later nog iemand binnenkwam met een batterij die niet meer werkte na één maand. Tip aan eigenaar: weten dat je eigen producten van slechte kwaliteit kunnen zijn. Op zoek naar een juwelier? Zoek beter eerst een andere zaak in de buurt.
Eind December een horloge binnen gebracht om een batterij te vervangen.van een horloge. Had deze rond de pols heb ze afgegeven en moest nog even naar de slager. Na 20 minuten teruggekomen. Mr van Laer kwam naar me toe met de melding dat hij ze niet open kreeg. Na veel vijven en zessen kwam het er op neer dat ze niet de juiste sleutel hadden om deze open te krijgen, op zich geen probleem. Toen vertelde hij me langs zijn neus weg dat het slot ook stuk was... Waarschijnlijk met het proberen openen van de achterkant het slot beschadigd. Het is zijn woord tegen dit van mij maar ik kan deze horloge die ik graag droeg niet meer gebruiken. Spijtig.
Ik wou een nieuw bandje kopen voor mijn horloge van een merk dat ze daar ook verkopen. Dit ging niet aangezien de bandjes dan per 10 besteld moesten worden. Ik kon wel een bandje van een ander merk kiezen. Ik besloot dus om nog even na te denken. Wanneer de verkoopster naar achter ging om mijn batterij te vervangen, zei ze tegen de andere verkoper dat dit aanstelpraktijken zijn. Redelijk grof dus en niet klantvriendelijk.
Altijd zeer vriendelijk en gedienstelijk. Al meer dan 50j klant
Zeer correcte service. Geen 'afzetprijzen' om een batterijtje of armbandje te vervangen. Leuk om te weten dat de eigenaar nog een old school ' maître horlogier ' is. Hij kan dus ook het betere polsuurwerk repareren zonder het te moeten shippen naar Zwitserland en de adviezen zijn kosteloos. Er bestaat wel degelijk nog métier!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid