facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Topaas

Juwelier Topaas

Info

Sinds 1982

Geschiedenis

Uurwerken en juwelen in goud en zilver

Adres: Steenweg 28, 1730 Asse
Telefoonnummer: 024525046
Stad: Asse
Route: Steenweg 28
Postcode: 1730



op zoek naar gerelateerd: Juwelen asse overledene
Recensies
Prachtige juwelier in hartje Asse. Warme gastvrouw die een topservice levert. Al verschillende keren uitstekend geholpen geweest om het gepaste juweel te vinden voor de juiste gelegenheid. Al meer dan 36 jaar trouwe klant!
Steeds een zeer vriendelijke verwelkoming bij Gisella. Ze weet absoluut waar ze mee bezig is. Top juwelen en horloges van hoge kwaliteit! Een must see als je eens in de buurt bent! Zeer tevreden van!
Zeer vriendelijk en snelle service zeker aan te raden
Schandalig Horloge bijna nieuw +/- 900€ waarde van een bekend merk binnengebracht voor een kleine herstelling. Na maanden geen nieuws over het status van de herstelling. Na lockdown 2020 meerdere keer Topaas proberen te bezoeken – meerdere keer “uitzonderlijk gesloten” voor een paar uren. Uiteindelijk toch binnen kunnen raken na maanden tijd – Herstelling is niet gebeurd, en een extra onderdeel gebroken die toen dat deze werd binnengebracht OK was. Echt teleurgesteld – krijg ik nog opmerking dat ik “vroeger moest komen als die horloge zo’n waarde heeft” met een glimlacht bij !? dit tijdens alle cov-19 omstandigheden Advies: Andere juwelier bezoeken Een schandalig - teleurgestelde klant
De enige juwelier waar ik altijd mijn juweeltjes ga halen. Je wordt steeds vriendelijk ontvangen. Heel behulpzaam. Een super vriendelijke vrouw!
Steeds weer naar wens.
Top dame!!Mooie juwelen!
Zeer vriendelijke uitbaatster en een ruim assortiment!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid