facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Dries

Juwelier Dries

Geschiedenis

Bij Juwelier Dries kan je terecht voor een uitgebreid gamma aan juwelen, horloges, sierraden, accessoires,... Kom langs en ontdek de allernieuwste collecties van Rodania, Zwitz, NONA, ICE WATCH, Naiomy, Guess, Nicky Vankets, Hugo Boss, DKNY, Puma en veel meer! Want bij ons vind je een zeer groot aanbod aan grote merken!

Adres: Don Boscostraat 26, 3940 Hechtel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 32011734960
eb.seirdreilewuj@ofni
Stad: Hechtel
Route: Don Boscostraat 26
Postcode: 3940



op zoek naar gerelateerd: juwelier dries openingstijden, juwelier overpelt, juwelier dries folder, juwelier bree, juwelier lommel, juwelier limburg, juwelier peer, juwelier neerpelt
Recensies
Goede service, zeer vriendelijk. Ook de prijzen zijn top!
Top service klasse zaak.
Vriendelijke mensen. Als niet klant, want de mijne was op verlof, op een geweldige manier geholpen. Deze mensen zoeken een oplossing voor je. In mijn geval zat ik in de problemen met mijn lotus smartwatch. Nogmaals bedankt
Fijne zaak in het centrum van Hechtel. Heb er al verschillende dingen gekocht. Vriendelijk ontvangst.
Een echte aanrader! Een juwelier die net dat tikkeltje verder gaat voor klanten! Online op de webshop reeds 2x een verjaardagscadeau besteld en als verrassing laten leveren bij de jarige. Ondanks dat je op de webshop geen cadeauverpakking kan selecteren, noch kan vragen om een kaartje toe te voegen, heb ik de vraag gesteld in de opmerkingen. En jawel mijn verrassing kwam én tijdig aan én was mooi verpakt én vergezeld van een kaartje. Top service! Bedankt voor de goede zorgen.
Op aanraden van een collega ben ik naar hier gegaan. Het zijn zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Ze hadden niet meteen wat ik zocht maar hebben er alles aan gedaan om me toch verder te helpen. Uiteindelijk hebben ze heel nieuwe modellen besteld en ben ik diezelfde week nog een ring kunnen gaan halen die volledig aan mijn wensen voldeed. Wat een service, top!
Goede ervaringen met deze juwelier. Met er soms zijn om de vrouw weer Content te stellen.
Mooie zaak met een zeer ruim assortiment
Je laat er iets graveren, en er zit een papier bij met in drukletters de naam. Krijg je het object terug met een joekel van een fout, moet je er nog voor betalen ook! Sorry, dit kan absoluut niet. Doet hij dit ook als je er een trouwring bestelt? Ik koop hier in ieder geval nooit meer iets. Er zijn genoeg winkels waar ze wel service bieden en klantvriendelijk zijn. Juwelier Dries is hier geen van.
Horloge binnen gebracht voor batterij te laten vervangen amper 4 dagen gedragen.. Ze kregen de horloge moeilijk open en dicht en dat is er aan te zien ook.. Achterkant horloge fel beschadigd zonder iets te zeggen.. Bedankt en tot nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid