facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier christiaan picard

Juwelier christiaan picard

Info

Uurwerken Juwelen



"Sinds onze zaak opende in 1998 hebben wij een ruime collectie aan uurwerken en juwelen. Met ons team staan wij garant voor persoonlijke service, vakmanschap en kwaliteit. Als gediplomeerd juwelier, horlogemaker en goudsmid helpen wij je op een professionele manier verder. Wij herstellen alle horloges en juwelen in ons eigen atelier."
Adres: Handelslei 6, 2980 Sint-Antonius, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 033859410
Stad: Sint-Antonius
Route: Handelslei 6
Postcode: 2980


Recensies
Juist terug van deze prachtige zaak, de eigenaars helpen u met veel plezier verder, en houden steeds hun woord. 5 sterren voor deze super lieve mensen en mooie zaak. Als juwelier is deze zeker aan te raden, hier kom ik nog.
Mooie zaak, prachtige bediening.
Altijd kwaliteit hier, echt een hele fijne juwelier met super vriendelijke bediening. Voor mij de beste in de provincie :-
Ik sta steeds versteld van de goede service die geleverd wordt. Het glas van mijn IPHONE 6 was gebroken. Binnen de 2 uur had ik mijn GSM terug prima hersteld. Dit zou je eens bij een dealer moeten proberen !!!!
Vriendelijke bediening en leuk gevarieerd aanbod. Onze trouwringen waren helemaal wat we zochten. Zeker de moeite om binnen te springen.
Prima en correcte service
Een juwelier met een eigen werkplaats en iemand die eerlijk advies geeft over de verschillende mogelijkheden die je nodig hebt om de juiste keuze te maken ... Een assortiment van juwelen en horloges van de iets duurdere klasse. Topjuwelier !!!
Zeer behulpzaam, meedenkend en geduldig. Fijne zaak!
Steeds prima service
Heel vriendelijke en behulpzame bediening! Juwelen tegen een eerlijke prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid