facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelen Yannick

Juwelen Yannick

Info

Wij zijn open van dinsdag tot zaterdag.
Vanaf 9:00 tot 12:45 - 13:30 tot 18:00 uur.
Zaterdag doorlopend open van 9:00 tot 18:00 uur.

Adres: mechelsesteenweg 4, 2550 Kontich
Telefoonnummer: 034578018
Stad: Kontich
Route: mechelsesteenweg 4
Postcode: 2550



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Hove, Juwelier Edegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peter Vercauteren  Juweelontwerper - Goudsmid, Panta Rhei Peter Vercauteren Juweelontwerper - Goudsmi... 203 meter Een juweeltje laten maken , hij had zijn bedenkingen! Maar nog geen week later was m...
Recensies
Supervriendelijke mensen en absolute top service. Mijn horrloge was net uit garantie maar deze lieve mensen hebben het nog gratis gerepareerd in garantie terwijl ze dit uiteraard niet eens hoefden te doen. Hoed af voor deze juwelier, doe zo voort!
Heel vriendelijk en professionele service, niet enkel om te verkopen maar ook achteraf. Bandje van m'n horloge gebroken en nieuw pinnetje ingestoken voor amper 5€.
Na het lezen van vele positieve commentaren , ging ik ook naar juwelier Yannick. Zeer vriendelijk geholpen , alle nodige informatie duidelijk uitgelegd en hiervoor tijd genomen. Professioneel, zeer vriendelijk en correct. ik wilde nieuw oorbel gaatjes laten schieten . Ik ben er meteen voor gegaan en tevreden met het resultaat weer blij vertrokken. . Zo is klantvriendelijkheid perfect . Ik vertel het verder en kom weer !
Mijn ouders kochten er al hun juwelen en nu ik en mijn kinderen ook fantastische winkel en uitbaters
Mensen die weten waar ze over praten en mooie betaalbare stukken
Op korte tijd voor mijn 2 metekindjes hier oorbelletjes laten schieten. Heel kindvriendelijk en goede uitleg. Beide oorbelletjes worden tegelijk gezet. Kindjes kregen nadien nog een diploma/kleurboekje waar ze thuis nog veel plezier aan hadden.
Place to be! De werknemers zijn super vriendelijk en verwelkomend. Ze hebben een goed inzicht over wat voor jou persoonlijk de beste opties zullen zijn en ze willen je altijd zo snel mogelijk helpen. Bovendien zijn de juwelen echt prachtig, voor jong en oud.
Net een 2de paar oorbellen laten schieten bij Juwelen Yannick. Heel mooie keuze in juwelen en supervriendelijke service. Professioneel en aangenaam advies over wat goed bij je zou passen en de beste plaats van de oorbelletjes tov de oorspronkelijke maar rekening houdend met je persoonlijke voorkeur. Dan nog eens pijnloos ingeschoten. Perfecte service!!
batterijtje van horloge laten vervangen. dit werd onmiddellijk uitgevoerd. veel volk in de winkel, hetgeen voor de nodige wachttijd zorgde. vriendelijke uitbaters.
Heel goed service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid