facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelen Stefanie Condes

Juwelen Stefanie Condes

Info

Goudsmid - Juwelen Design - Trouwringen

Geschiedenis

CONCEPT
Ontwerpen van een juweel, de creatie van een emotie

Naast mijn technische kennis en vaardigheden verworven tijdens mijn studies “Goudsmid” is mijn passie voor vakmanschap mijn grootste troef. In mijn atelier vervaardig ik individuele en exclusieve juwelen waar kwaliteit, technologie en design hand in hand gaan. Toch staat de klant centraal.
Van bij het ontwerp tracht ik mij immers in zijn leefwereld te plaatsen zodat ik zijn wensen en ideeën in een juweel kan vertalen. Tijdens een uitgebreid gesprek met de klant over materiaalkeuze en concepten peil ik vooral naar de toegevoegde waarde die van een juweel verwacht wordt. De meerwaarde zit bij ieder ontwerp in het gevoel, de sfeer en vooral de emotie die het bij de drager en zijn omgeving zal oproepen.


DESIGN
Veelzijdigheid troef

Goud vormt dan ook de basis van de meeste van de ontwerpen. Eenvoudig gebruikt of gecombineerd met edelstenen geeft het vorm aan mijn creaties van ringen, armbanden, halskettingen en oorringen, kortom alles wat vrouwen, mannen en kinderen als juweel wensen te dragen.
In mijn eigen exclusieve en beperkte collectie van juwelen in geel, wit of roségoud en platina, met of zonder diamanten of edelstenen komt alles aan bod.
Eén van mijn unieke ontwerpen is een “individueel wisselsysteem”. De drager kan hiermee zijn juweel aanpassen, een variatie aanbrengen, aangepast aan de gelegenheid of zijn outfit.
Van alledaags, sportief of elegant tot extravagant.

Daarnaast creëer ik graag voor mijn klanten een juweel naar eigen wensen en ideeën. Dit kan ook op basis aangeleverd goud, een edelsteen of vertrekkend van een bestaand juweel.
Ook voor het reinigen, opwerken, aanpassen en herstellen van uw eigen juwelen kan u steeds in vertrouwen bij mij terecht.



"SeC is een fijne selectie minimalistische juwelen van Belgische en internationale ontwerpers waaronder jong en beloftevol designtalent. Naast de bestaande collecties is er ook maatwerk mogelijk voor wie op zoek is naar iets extra bijzonders. Alle juwelen zijn vervaardigd in goud, zilver of edelstaal van de hoogste kwaliteit.Op maat gemaakte juwelenGoudsmid en juweelontwerpster Stefanie Condes is de vrouw achter SeC en werkt met liefde voor ambacht en oog voor detail. Haar juwelen worden steeds op maat en met de hand gemaakt in haar eigen atelier binnen de winkel SeC.Wilt u gepersonaliseerde trouwringen, een erfstuk laten verwerken of een gedemodeerd juweel laten omtoveren tot een hedendaagse parel? Stefanie Condes helpt u graag."
Adres: Armand Reusensplein 5, 2930 Brasschaet, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 036515110
Stad: Brasschaet
Route: Armand Reusensplein 5
Postcode: 2930


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
QTD & lifestyle QTD & lifestyle 4 km Hoezo nog geen lifestyle-speciaaltje gevonden? Dan ben je nog niet bij ons langs gew...
Recensies
Vanaf het allereerste contact voelde alles vertrouwd en professioneel aan bij Stefanie. Zij nam voldoende tijd om alles zeer grondig uit te leggen en te bespreken. Ze was totaal niet opdringerig en dacht echt met ons mee. Het resultaat zijn twee prachtige trouwingen die binnenkort na onze grote dag aan onze vingers gaan schitteren. We zijn dan ook heel erg blij met het resultaat en zullen Stefanie zeker aanbevelen bij andere mensen. Ook een pluim aan de andere zeer fijne en professionale dames die daar werkzaam zijn. Doe zo verder!
Wij hebben onze trouwringen door Stefanie Condes laten maken en kunnen haar meer dan aanbevelen! Ze is heel vriendelijk en neemt ruim de tijd om alles persoonlijk te doorlopen en naar wens te maken. Daarbij is ze ook heel eerlijk en transparant. Je merkt echt dat Stefanie enkel het allerbeste wil voor haar klanten van communicatie en service tot de kwaliteit van haar ringen. Ze kent haar producten en stiel door en door en gaat alleen voor het allerbeste aan eerlijke prijzen!
Mijn oude familie juwelen laten omvormen tot modieuze hangers voor mijn vier kleindochters. Op een rustige professionele manier heeft Stefanie me daarbij geholpen. Mooie cadeaus met diepte voor als ze achttien worden.
Bij Stefanie Condes kan je terecht in het centrum van Brasschaat. Hier is een ruim assortiment van juwelen. Je kan hier een ruime waaier vinden van merken en ontwerpers. Leuke tijdloze stukken in zilver en goud. Stefanie ontwerpt en maakt ook van je oud goud een one-of-a-kind juweel naar wens. Je krijgt een duidelijk overzicht van de prijs en het design. Zeer zeker de moeite waard als je een kluisje met gouden juwelen hebt waar je nu niets mee doet.
Een aangename plek waar nog tijd en ruimte wordt vrijgemaakt voor een warme en professionele aanpak. Stefanie haar vakkennis, vaardigheden, geduld en vriendelijkheid dragen bij tot de creatie van wat voor jou het allermooiste juweel is.
Vriendelijke ontvangst en zeer goede service. Zeer tevreden met de armband. een aanrader voor wie een exclusief juweel wil.
De ringen van mevr. Condes zijn met veel vakmanschap vervaardigd. We zijn heel blij dat we naar haar zijn gegaan. We kunnen Juwelen Stefanie Condes graag aanbevelen.
Juwelen Stefanie Condes of Sec is mijn favoriete juwelier en plaats om kerstcadeau's te shoppen. Niet alleen vind ik hier altijd wel iets maar ook voor elk budget. Ondertussen draag ik bijna exclusief ontwerpen van haar. Ze neemt altijd superveel tijd om je verder te helpen , te laten passen of om samen met jou een ontwerp uit te denken. Hierbij houdt ze dan ook nog eens enorm rekening met je eigen wensen en wat mogelijk is qua budget. Ik ben nog elke dag zo tevreden over de trouwringen die we hebben laten maken. Ik mag ook elk jaar terugkomen om deze gratis te laten kuisen. Topservice!!
Zeer vriendelijke en eerlijke dame, wij maakte een afspraak en Stefanie nam ruim de tijd om ons te beantwoorden over mogelijkheden en prijzen. We zijn zeer tevreden over de prijs en het resultaat en kunnen deze juwelier zeker aanbevelen.
Mijn favoriete goudsmid in de buurt van Antwerpen. Uitbaatster Stefanie Condes is een uiterst sympathieke vrouw, die telkens de tijd neemt om de wensen van de klant om te zetten in een uniek juweel. Ik hou van haar persoonlijke aanpak, ze doet immers alles zelf. Je kan er terecht voor een uniek ontwerp, maar ook voor juwelen van andere designers te kopen. Ook zeker een aanrader voor trouwringen/verlovingsring. Een pareltje in de zijstraat van de Bredabaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid