facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelen Kimberly

Juwelen Kimberly

Info

Kwaliteit, vertrouwen en het streven naar perfectie zijn sinds 2 generaties onze prioriteit. Een juwelier waar service troef is!

Geschiedenis

Kwaliteit, vertrouwen en het streven naar perfectie zijn sinds 2 generaties onze prioriteit. Ons atelier is ondertussen uitgegroeid tot een belangrijke verkoop - en servicepunt. Superieuere kwaliteit is bij Kimberly het doel op alle niveaus.
Met uitertste professionaliteit en zorg wordt in eigen atelier, de Kimberly collection gecreëerd door goudsmid Vincent Hannotte.

Deze creaties zijn stuk voor stuk unieke juwelen.
Bijgestaan door zijn echtgenote K. Capron, vormen ze samen het perfecte team.

Met dank aan onze klanten, maar zeker ook aan de bezielende ambitie om met de allermooiste horloges en juwelen te werken, is de collectie uitgegroeid tot wat het nu is.



"Goudsmid VINCENT HANNOTTE creëert uw droom juweel in eigen atelier. Om het ontwerp op uw wensen af te stemmen gaan we uitgebreid met U in gesprek. Tijdens dit gesprek stellen wij een aantal vragen om U beter te leren kennen. Ook horen we graag uw eigen ideeën en voorkeuren voor een realisatie. Gaandeweg het gesprek wordt het ontwerp op papier geschetst. Uiteraard geven we uitleg bij de schets, we kleuren het ook in om zo het materiaal te verduidelijken en U een zo duidelijk mogelijk beeld te geven. Om het technische gedeelte van het sieraad duidelijk te maken, laten we dikwijls andere sieraden, materialen en edelstenen zien als als voorbeeld. Zo krijgt U een compleet beeld bij de schets van het uiteindelijke persoonlijke sieraad."
Adres: Albert I laan 140, 8620 Nieuwpoort-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0032476434594
Stad: Nieuwpoort-Bad
Route: Albert I laan 140
Postcode: 8620


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00
Vrijdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Oorbellen Nieuwpoort, You and Me juwelen, Juwelier Jabbeke, B&B Juwelen, Kimberly ringen, Moondrops juwelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chayelle Fashion Nieuwpoort Chayelle Fashion Nieuwpoort 563 meter Juwelier Monyxs: Uw specialist in juwelen en horloges te Nieuwpoort
Recensies
Wat een positieve ervaring - zowel op vlak van onthaal, info als uitvoering van het geleverde werk - ring van mijn echtgenote in massief oud goud vergroten, perfect gedaan !
Dank u wel voor jullie super service ! Altijd heel vriendelijke persoonlijke benadering , vakmensen ! Groetjes van een meer dan tevreden klant .
Deze is mijn nieuwe favoriet! Enorm vriendelijk en zeer behulpzaam! Mond valt open van de service die je hier krijgt hier zullen ze mij zeker nog meer zien bedankt aan de eigenaars
Uiterst vriendekijke ontvangst. Veel vakmanschap bij het herstellen van onze trouw-verlovingsringen
Mooi adres voor liefhebbers van Tissot uurwerken. Waarom niet 1 trapje upgraden naar de middenmoot van het segment of iets uniekers zoals : LouisErard of Hamilton of Maurice Lacroix of Nomos ? Dat is er totaal niet in Nieuwpoort momenteel. En volgens mij is het nu tijd. Btw. chapeau ! 4.9 sterren op 120 reviews , dat valt niet uit de lucht !
Wat een service. Horloge van 22 jaar oud binnengedaan om 11u00, gebroken glas. Om 14u00 klaar. 5 andere winkels vonden het de moeite niet om “die oude brol” nog te herstellen.
Vriendelijke ontvangst, stipte opvolging en herstelling afgewerkt volgens afspraak, Vg Lieve Depauw
Heel aangename mensen, vriendelijk en professioneel. Een aanrader
Bijzonder vriendelijk onthaal & service. Wij werden goed geholpen en vonden wat we zochten aan een correcte prijs
Vlotte service. Mail gehad van zodra de reparatie was afgerond. Vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid