facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jutta

Geschiedenis

Persoonlijke trainer



"Bezoek Juttu zoals je een magazine doorbladert. Laat je inspireren door onze verschillende rubrieken: fashion, deco & food en kom meer te weten over onze unieke mix van sterke merken en lokale initiatieven. Voor ruimdenkende, positieve, hippe, kritische en bewuste shoppers. Mannen en vrouwen, with great taste."
Adres: overpoort, 9000 Gent
Stad: Ghent
Route: overpoort
Postcode: 9000


Recensies
Winkel voelde voor mij persoonlijk wat chaotisch aan, maar zeer vriendelijk personeel en veel keuze
Heel mooie winkel met een heel gevarieerd aanbod. Veel kleine geschenk-ideeën!
Super vriendelijk personeel en zeer behulpzaam aangezien we er net voor sluitingstijd zijn binnengekomen.
Leuke winkel met kleding, maar ook leuke andere dingen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, zeker een bezoek waard!
Unieke winkel door de combinatie van kledij en spullen voor in je huis. Ook leuk dat de merken eens wat anders zijn dan je meestal gewend bent. Niet heel goedkoop maar een leuk alternatief als je de standaard winkelketens beu bent.
Mooie truien...bovenverdieping erg duur
Hele fijne winkel, mooi aanbod. Hippe en betaalbare kleding en hebbedingetjes. Prachtige regenjas van Rain gekocht met de super lieve hulp van een winkelassistente
Grote, aangename winkel. Voor man en vrouw, kinderen heb ik niet gezien. Assortiment accessoires. Vriendelijk personeel.
Toffe winkel! Gevarieerd aanbod. Niet goedkoop maar wel mooi concept! Ik ben fan!
Super leuke winkel! Altijd mooie selectie kledij en super toffe interieur artikeltjes. Aanrader ook voor geschenkjes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid