facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Justitiepaleis

Justitiepaleis
Dit enorme gerechtsgebouw met een eclectische neoklassieke stijl is de hoogste rechtbank van het land.
Adres: Poelaertplein 1, 1000 Brussel, België
Telefoonnummer: 02 508 61 11
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Poelaertplein
Huisnummer: 1
Postcode: 1000


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Niet de moeite waard om ervoor om te lopen, het ziet er vervallen uit. Na een opknapbeurt zou het er weer prachtig uit kunnen zien.
Staat jammer genoeg al heel lang in de steigers. Je mag hier helaas geen foto’s maken.
Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen onder begeleiding van een gids. Onze begeleidster kon op een boeiende manier het verhaal brengen achter dit imposante gebouw en zijn architect.
Gigantisch gebouw dat zeer goed beveiligd is, tientallen politieposten waar tassen gecontroleerd kunnen worden woensdag 6 februari 2019 en één keer door de scanner waar ook alles gecontroleerd word. Eenmaal binnen kom je in een mooi gigantisch gebouw waar je praktisch bijna overal mag lopen, alles goed aangeduid waar je wel en niet mag betreden. Ook in het gebouw tientallen politieposten. Zeer grote open ruimtes te vinden maar ook zeer lange gangen waar je in verdwaald kan raken, maar uiteindelijk kom je toch uit op dencentrale kamer, midden het justitiepaleis, waar bureau's te vinden zijn en boven u de koepel.
Staat al jaren in de steigers.Indrukwekkend gebouw in absurd slechte staat. Een schande voor de stad en het land.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid