facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Justin Yep Photography

Justin Yep Photography

Info

Contacteer me voor Fotoshoots & Videoclips, in de studio of op locatie.



"Ik ben een fotograaf en videograaf gevestigd in Roeselare. Fotoshoots voor communies, portretten, familie shoots, koppels en groepen."
Adres: Stokerijstraat 56, 8800 Roeselare
Telefoonnummer: +32474996898
Stad: Roeselare
Route: Stokerijstraat 56
Postcode: 8800


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maarten Devoldere Photography Maarten Devoldere Photography 325 meter Een aanrader! Hij werkt snel, ziet ALLES en weet het dan nog eens perfect te fotogra...
EMs photography EMs photography 1 km eMs photography Op zoek naar een fotograaf gespecialiseerd in het vastleggen van uw ...
The Moodlab The Moodlab 1 km The Moodlab creates high quality 3D visuals and photography for your project.
RoRography RoRography 1 km Photography - 24 years - Events - weddings - Belgium - Roeselare - Urban - Portraits...
Joy Joy Pictures Joy Joy Pictures 1 km Spontane fotografie & (schilder)kunst
AF-Fotografie.com AF-Fotografie.com 1 km Met Fredrik samenwerken is altijd een plezier. Deze fotograaf heeft het allemaal : co...
Studio Jpo Studio Jpo 3 km Huwelijk van onze zoon Simon op de gevoelige plaat vastgelegd.super duo Judith en La...
Unitasfotos Unitasfotos 3 km Heel vriendelijke persoon! Had pasfoto's nodig en was binnen en buiten in nog geen 10...
Cathfish Grafisch ontwerp Cathfish Grafisch ontwerp 3 km Grafisch ontwerp, logo creatie, webdesign, facebookadvertentie
Photos by Elke Barbier Photos by Elke Barbier 4 km ROESELARE Op zoek naar een fotograaf voor uw huwelijk, een doopsel, vormsel, famili...
Lifeof_lux Lifeof_lux 5 km photography
Recensies
Justin heeft de communieshoot van ons zoontje gedaan. Hij wist met zijn rustige aanpak en vriendelijkheid ons allemaal op ons gemak te stellen. Onze zoon voelde zich als een vis in het water normaal is hij nogal verlegen. Vooraf nog een mail met tips gekregen, alsook op de shoot nog wat handige aanwijzingen gehad op een heel spontane manier. We hadden het erg lastig om 15 foto's te kiezen want ze waren allemaal zo mooi ! Nogmaals bedankt Justin
Onze vraag naar Justin en Ineke was geen evidente opdracht, maar ze maakten er een bijzonder mooie ervaring van. Alles, van voorbereiding tot afwerking, was tot in de puntjes verzorgd. Vooraf gingen ze mee op zoek naar de meest geschikte locatie en kregen we tips om alles vlot te laten verlopen. Justin en Ineke zorgden ervoor dat iedereen ontspannen was en kon genieten tijdens de fotoshoot. Alles was tot in de puntjes voorbereid zodat geen enkel beeld over het hoofd werd gezien. En het eindresultaat was prachtig... Justin en Ineke zorgden voor een herinnering waar we nog heel lang zullen van genieten!
Heel aangename fotograaf. Losse sfeer met oog voor detail. Mooie resultaten! Dank je wel Justin voor de mooie dansfoto's. Jenne vond het super!
Een absolute aanrader als je op zoek bent naar portretfoto's. Justin trok mij op een rustige en aangename manier uit mijn comfortzone. Wat ben ik blij met het resultaat.
Wat een prachtige , elegante foto’s heeft Justin gemaakt van onze dochter! De shoot zelf verliep rustig, alles stond klaar om meteen te beginnen. Justin is erg fijn om mee te werken, rustig, spontaan, hij straalt vertrouwen uit. Hij voelde perfect aan wat nodig was om onze dochter op haar gemak te stellen. We zijn zeer tevreden over de foto’s van onze dochter. Ze zijn erg mooi, zeker geslaagd. Heel erg bedankt!
De fotoshoot was een heel aangename ervaring. Justin is een rustig persoon waar we ons direct op ons gemak voelden. We hebben als gezin genoten. Nu genieten we van de herinneringen … de mooie foto’s.
Wat zijn de foto’s prachtig geworden! Eenvoud maar toch krachtig. Mijn dochter vond het een superleuke ervaring om eens voor de camera te staan. Ze heeft echt genoten. Tijdens de fotoshoot voelde ze zich op haar gemak. Het was een mooie ervaring en over de foto’s is ze heel enthousiast!
De foto’s zijn super mooi en scherp! Samenwerken met Justin is zeer leuk en je leert veel bij over poseren voor de camera. Het was een super ervaring!
Dankjewel voor de foto’s! In één woord = ' prachtig ! ’ Zo schoon….zo lief…zo stralend….! Ik herken mijn eigen dochter bijna niet op de foto op pointes! Echt zalig!
Zeer mooie heldere foto's. Oog voor detail en power op de lens! Heel tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid