facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Just Hazel

Just Hazel

Info

Just Hazel is een k l e i n e webshop met GROOTSE plannen: een fair fashion & food concept bedacht door 3 Gentse vriendinnen met een hart voor mens&milieu

Geschiedenis

Just Hazel is een kleine startup met GROOTSE plannen: een fair fashion & food concept bedacht door 3 Gentse vriendinnen met een hart voor mens & milieu op zoek naar ‘just’ clothing: ‘juist’ geproduceerd, juiste stijl, juist gevoel: Just Hazel!
Op onze webshop vind je budgetvriendelijke pareltjes met een mooi karma. Daarnaast bieden we ook offline een duurzame beleving aan: boek ons voor een Hazelicious homeparty en geniet tijdens het shoppen van een (h)eerlijk hapje & drankje!
Fair fashion and food @ home & volledig naar eigen wens, als dat geen “just” combo is �

www.justhazel.be

Adres: Brabantdam 136, 9000 Gent
Stad: Ghent
Route: Brabantdam 136
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Cliché Gent, Fair Fashion Gent, Hazel sneakers, Schoenen Hazel, Mieke Gent, Supergoods Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Billierose Billierose 27 meter Een hele fijne conceptstore aan de Brabantdam in Gent! De winkel heeft een top select...
La Resistenza La Resistenza 85 meter La Resistenza is a music café with food served and a cosy cellar.
G'NTbar G'NTbar 94 meter a Gin&Tonic experience
Soaked Soaked 94 meter Gemaild naar de universiteit over een vraag betreft inschrijving, kreeg een automatis...
Maelle Maelle 94 meter Wij zijn Liesje en Amelie. Twee vriendinnen die een passie voor mode delen. Om onze p...
Ghent nightlife Ghent nightlife 95 meter Keep up to date with all Ghent's finest partys
Bar Hasard Bar Hasard 96 meter Zeer gezellig en mooi ingericht café! Heel gezellige verlichting, niet te donker.. ni...
Bleu c'est gris Bleu c'est gris 100 meter Heel uitgebreide collectie. Veel verschillende stijlen.
Les Filles et Les Chiens Les Filles et Les Chiens 112 meter Les Filles et Les Chiens
Humanity Against Corona Humanity Against Corona 114 meter During this corona pandemic, most governments have recommended us all to stay home. S...
Apes & Babes Apes & Babes 128 meter Cosy and trendy bar with a warm atmosphere
Fancy Fruits Fancy Fruits 151 meter Fancy Fruits is een smoothiebar gelegen in Gent. Wij zijn niet echt. Deze pagina is g...
BARISTA  coffee&cake BARISTA coffee&cake 159 meter Other location: Meerseniersstraat 16 Gent, Belgium
LolaLiza LolaLiza 191 meter
Deelpunt Gent Deelpunt Gent 212 meter Uitstekende vergaderlocatie met ruime en goed uitgeruste zalen. Gemakkelijk bereikbaa...
A-Phones A-Phones 212 meter It's not just a phone, it's an A-grade iPhone !
Tilly Modes Tilly Modes 239 meter Warme talentvolle dame die met haar grote vakkennis en oplossend denken een mooi...
Recensies
Klein beetje bevooroordeeld misschien, maar toch met voorsprong de heerlijkste, gezelligste, mooiste, warmste, juustste, meest hazelicious winkel van het land!!
Topwinkel met faire producten gerund door 3 vriendelijke, behulpzame en geinfomeerde dames. Buiten hun winkelaanbod ook altijd gezellig om even binnen te springen voor een lekker drankje op hun terrasje.
Leuke winkel. Je vindt er echt veel artikelen welke een ecologisch verantwoorde tracé bamboe, overwerkt katoen, enz hebben. Hoofdzakelijk kledij volwassene maar ook verrassend producten toilet- en babyspullen, ... Vriendelijke uitbaatster.
Online besteld en heel snel geleverd! Super lieve mensen die hier werken en tiptop communicatie. Ik bestel zeker opnieuw bij jullie! Ben zo blij met mijn aankoop en dat persoonlijke kaartje was echt de kers op de taart. Dankjewel!
Hele leuke, kleine winkel met allemaal eco fair fashion. Mooie collectie zowel voor mannen als vrouwen. Hele vriendelijke eigenaresses waar we een leuk gesprek mee hebben gehad. Leuk initiatief, handgeschreven flyer in de tas die het persoonlijk maakt, wij komen graag nog een keer terug bij een volgend bezoek aan Gent!
Een plekje in Gent waar je eventjes de tijd vergeet. Prachtige collectie, leuke hebbedingetjes en altijd wel een cadeautje voor iemand te vinden. Siel, Fien en Nina zetten gezelligheid en duurzaamheid op de 1ste plaats. Aanrader!!
Ik heb een T-shirt besteld in corona-tijden, en die zijn ze met veel zorg gratis bij mij in Gent in de brievenbus komen steken. Met een persoonlijk kaartje erbij Ik kijk er al naar uit om na de quarantaine weer in hun fysieke winkel te gaan snuisteren. Dikke aanrader.
Super leuke winkel met fair fashion en ecofriendly spulletjes voor het dagelijkse leven! Ik spring altijd graag eens binnen. Ze staan ook altijd klaar met advies!
Een kadobon van bij Just Hazel is altijd een goed idee ; duurzaam / fair of lokaal!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid