facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JusRé, Your Healthy Pleasure

JusRé, Your Healthy Pleasure
Adres: Sint-Jorisstraat 88a, 8730 Beernem, België
Telefoonnummer: 050 66 11 08
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Beernem
Route: Sint-Jorisstraat
Huisnummer: 88a
Postcode: 8730


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–15:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belgosuc nv Belgosuc nv 479 meter Zeer vriendelijke mensen met 4 nieuwe kaaien om te lossen. Zeer snel geholpen en zeer...
Vetria Vetria 658 meter Snel en adequate aflevering van pakket.
Recensies
Sinds enkele maanden bestel ik maandelijks sapjes, smoothies, shotjes, soep,… bij jusré en het is allemaal even lekker. Elke maand kies ik andere sapjes of smoothies om af te wisselen. De enige constante in mijn bestelling zijn de shots, die bestel ik elke maand wegens te lekker nPrijs kwaliteit is hier zeker ok, je voelt dat elke bestelling met veel zorg werd ingepakt en verstuurd. De kleine bedank boodschapjes en attenties maken het nog leuker. Ik kijk alvast elke maand uit naar mijn bestelling die telkens weer netjes op het door mij gekozen moment geleverd wordt. Voor de twijfelaars… niet twijfelen gewoon bestellen en genieten van al dat lekkers!
Ik deed de detox kuur 2 dagen en koos voor jusré op aanraden van een vriendin aangezien ik niet goed wist hoe ik sapjes kon vinden waar ik ook kon van genieten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo een lekkere sapjes gedronken heb die ook gezond zijn, vooral de sapjes bedoelt voor in de ochtend waren voor mij een echte ontdekking. Persoonlijk vond ik het ook heel leuk dat ik echt het verschil smaakte met voorgemaakte fruitsappen of “healthy” juices die je in de winkel vind. Ik had tot mijn verbazing geen grote cravings na het drinken van de zoetere sappen wat ik wel heb bij sappen die ik in de winkel koop en voelde me echt gezond. Ik raad jusré sterk aan en zal zeker nog eens opnieuw bestellen.
Alles wat ik reeds kocht was meer dan voortreffelijk, super lekker. Niets dan lof. De gember shots zijn een echte boost op een drukke werkdag en de sapjes zijn overheerlijk! Mijn favoriet is met de rode bietjes. Ik bestel nog!
Voor ons congres bestelden we cold pressed juices in pakket! Supervlotte levering met koelelementen en zelfs koelzakje om deze overheerlijke sapjes aan de deelnemers te kunnen uitdelen en mee te nemen op onze toeristische boottocht door de stad! Had zelf een klein foutje gemaakt bij de bestelling maar die werd door het team zelf met de glimlach rechtgezet... Heerlijk om de zon te proeven ondanks de regen!
Superlekkere sapjes, shotjes en kombucha! Ook de koude soepjes in de zomer zijn heel lekker. Ik zou heel graag de chia bowls proberen maar helaas zijn deze met amandelmelk en ben ik allergisch aan noten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid