facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JusRé

Info

Delicious flavors, cold pressed for having the vitamins and nutrients at the utmost!

Try JusRé: the ré-freshing, ré-vitalizing, ré-boosting,... juice!

Geschiedenis

Fruit en groenten zijn de belangrijkste voedingsstoffen die ons helpen gezond te blijven. JusRé selecteert de ingrediënten met de grootste zorg en gebruikt de Cold Pressing techniek om de dagelijkse inname van vitaminen te kunnen maximaliseren. Voor lichaam of geest, elk van onze sappen vervult een specifieke behoefte om te re-...juicen!

Les fruits et légumes sont dont les nutriments les plus important afin de garder sa bonne santé. JusRé sélectionne les ingrédients avec le plus grand soin et utilise la méthode Cold Pressing afin de maximiser l’apport quotidien de vitamines et nutriments. Pour le corps ou l’esprit, chaque ’un de nos jus répond à un besoin spécifique pour ré-charger!

Fruits and vegetables are the most important in nutrition to keep ourselves healthy. JusRé selects the ingredients with the highest care and uses the Cold Pressing method in order to maximize your daily intake of vitamins and nutrients... For body or spirit, any of our juices fulfills a specific demand to get you ré-…juiced!

Adres: Sint-Jorisstraat 88a, 8730 Beernem
Telefoonnummer: +3250661108
Stad: Beernem
Route: Sint-Jorisstraat 88a
Postcode: 8730


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: JusRé detox, JusRé kopen, JusRé sapjes, Detox kuur JusRé
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creades Creades 75 meter Absoluut af te raden! Onze bruidstaart kwam van hen. We hadden een chocolade taart ge...
Recensies
Heel lekkere sapjes, met enkel natuurlijke ingrediënten. Ze brengen maandelijks veel kleur in mijn frigo. Ook mijn kids kijken elke keer uit naar de levering ze herkennen de verpakking al : . De kickstart is mijn grote favouriet!
Wauw deze sapjes zijn zo lekker! Ik mocht een mooi pakket testen en er was er geen 1 dat ik niet lekker vond! De shotjes vond ik lekker pittig en een goeie kickstart van mijn dag! En ook de refreshen of limonade beviel heel goed! In de toekomst ga ik zeker eens bestellen!
Super lekkere sapjes en heerlijke, verrassende combinaties! Ook de shots zijn top :-. De houdbaarheidsdatum ligt ook niet te vroeg, waardoor ik zeker alle sapjes kan opdrinken. Verzending loopt bovendien super vlot! Ik ben fan!
Cold pressed juices van JusRé....Omdat ik hou van lokaal... omdat ik hou van Belgisch en omdat ik hou van de lekkere sappen van JusRé… 100% IN LOVE
In 1 woord: mmmmmhhhh! Echt de beste cold pressed juices die ik ooit al heb geproefd. Ze smaken zo natuurlijk zonder toegevoegde suikers, originele én lekkere combinaties en dan heeft elk drankje nog eens een super leuke - en soms a little crazy - naam ;-
Overheerlijke, pure sapjes zonder bewaarmiddelen en zonder toegevoegde suikers. Altijd blij als er JusRé in de koelkast zit maar altijd veel te snel op ;- Wij zijn absoluut fan! Leuke wissels winter-/zomersmaakjes en niet alleen juices in het gamma. De shotjes zijn de max en geven echt een boost. Doe zo voort!
Ik ben fan ! De ginger lemon shot is onze dagelijkse wake up call en zorgt ervoor dat onze gezondheid geboost wordt. Het team van Jusré is ook super, de bestellingen worden goed en snel opgevolgd. Ook de persoonlijke service is een grote troef ! Gewoon doen, bestel uw dagelijkse dosis gezondheid via JusRe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid