facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jurgenns Christmas House

Jurgenns Christmas House

Info

Christmas POP-UP BAR - het grootste Kersthuis van België/Nederland.

Adres: Koutermanstraat, 19, 3570 Alken (België)
Telefoonnummer: 0495709524
Stad: Alken
Route: Koutermanstraat, 19
Postcode: 3570


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 23:00
Dinsdag: 15:00 - 23:00
Woensdag: 15:00 - 23:00
Donderdag: 15:00 - 23:00
Vrijdag: 15:00 - 01:00
Zaterdag: 15:00 - 01:00
Zondag: 15:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Jurgens kersthuis Alken 2021, Kerstmis Alken, Jurgens kersthuis alken adres, Verano Alken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Color & Art Color & Art 380 meter Muurschilderingen, decoratiepanelen, kleur- en verfadvies, kindergrime en henna vers...
Recensies
Zeer mooi versierd. Op zich is het niet zo'n groot huis, maar het wondermooi en gezellig versierd. Duidelijk veel werk gestoken in de kerstversiering. Zeer gedetailleerd en oog voor kunst. Zeker een bezoekje waard. Je kan ter plaatse ook iets drinken. De toegang is gratis.
Gewoon " prachtig" . Open vanaf 15u. Maar om te genieten van de mooie verlichting buiten en binnen is het mooier om 's avonds te gaan. Mooie gedecoreerde kerstbomen en bijhorende versieringen en verlichtingen. Alles is er te koop Je kan er een kleinigheidje eten en genieten van een drankje in een zeer mooie verwarmde tent. Waarbij de bediening aan de bar zeer goed georganiseerd is en daardoor ook vlotjes verloopt. Geen cash betaling enkel met de kaart. Een echte aanrader.
Zeker en vast bezoekje waard,heel mooi gedaan,met vanalles te koop,eetstand, grote tent die gezellig is ingericht,....het kerstgevoel in Alken!!!
Voor ieder wat wils, ook lekker eten
Stemmige en sfeervolle locatie. Bepaalde dranken minder democratische prijs
Vanaf Maart tot en met Oktober hebben ze daar lekkere ijs Verano, maar November tot en met Februari doet men daar aan Kermisversiering. Ik heb nog nooit zoveel lichtjes gezien op 1 plaats. Je kan ter plaatste Kermist versiering kopen of gewoon genieten van al dat moois. Ook is er een gelegenheid om iets te drinken.
Prima locatie om iets te drinken in een gezellige sfeer. In de tent is het zeer gezellig en goed warm.
Is mooi, maar het huis met de kerstversieringen is klein, op 10 minuten ben je rond. En dan kom je in een grote tent waar je iets kan drinken en eten, is mooi maar de prijzen van alles zijn nogal zeer hoog.
Elk jaar komen we het werk bewonderen van Jurgen. Heel mooi en sluiten dan altijd af met een hapje en een drankje.
Geweldig mooi weeral zoals al de voorbije jaren . Echt de moeite om te gaan kijken . En genieten in de kersttent met wat lekkers. Chapeau
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid