facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jupiter

Jupiter
"Het eerste fitnesscentrum in regio Zaventem! Het enige fitnesscentrum in heel de regio Zaventem waar je op elk ogenblik elk abonnement direct kunt stoppen zonder kosten! We maken voor u een aangepast trainingschema met de nodige personal coaching zonder extra kosten. Onze gediplomeerde coaches werken samen met de kinesisten van de groepspraktijk om u optimaal te begeleiden. We bieden ook het grootste aanbod aan groepslessen. De enige fitness in de regio met een bar en een terras. sportschool wellness yoga BBB pilates kickboxing HIIT Spinning Indoor cycling fitness powertraining sauna infrarood zaventem fitness classes"
Adres: Doggeweg 87 , Zaventem 1930, BE
Telefoonnummer: 02 725 64 44
Stad: Zaventem
Route: Doggeweg 87
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: Jupiter groepslessen, Yoga Zaventem, Jupiter vest, Gratis fitness, Fyzix Brugge, Jaarabonnement fitness, Fizix, Sportschool Vilvoorde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ik ben nu ruim een jaar en half lid van Jupiter Fitness. Ik ben normaal geen fitness persoon, maar bij Jupiter Fitness heb ik echt een formule gevonden die mij aanstaat en waardoor ik gemotiveerd ben geworden om te sporten. Ik was aanvankelijk gewoon op zoek naar een goede gym die mij een fitness programma kon voorstellen om aan mijn conditie te werken. Bij Jupiter Fitness kreeg ik een persoonlijk programma, met uitleg over elk toestel, hetgeen mij toeliet op een doelgerichte manier te sporten en mijn conditie te verbeteren. Maar na enkele maanden ontdekte ik dat er in het aanbod groepslessen ook 2 keer per week een kickbox les gegeven wordt Time2kick, op maandag- en woensdagavond door een professionele trainer. Dit bleken zeer goede lessen te zijn zowel voor iemand die techniek wilt leren als voor iemand die puur aan zijn conditie wilt werken. Inmiddels zijn deze lessen voor mij een echte passie geworden. Op slechts één jaar tijd ben ik enorm veel vooruitgegaan op vlak van uithoudingsvermogen, snelheid, kracht, lenigheid en techniek – ik zou dit een jaar geleden niet voor mogelijk gehouden hebben. Wat Jupiter Fitness ook zo interessant maakt is dat je persoonlijke begeleiding krijgt en goed sportadvies van de coaches. Zo was het bijvoorbeeld één van de coaches die mij aanraadde om deel te nemen aan Time2Kick en dit bleek dus uitstekend advies. Of je nu zoekt naar een goede fitnessclub of naar een uitgebreid aanbod van groepslessen, ik kan Jupiter Fitness alleen maar aanraden.
Lid sinds 1994. Jupiter beschikt dan ook over vele troeven o.a. een ruim aanbod aan groepslessen met uitstekende en gemotiveerde lesgevers wat voor mij heel belangrijk is…. maar er is zo veel meer! Voor elk wat wils en dit alles in een leuke familiale sfeer.
Goede begeleiding, het trainingsprogramma wordt regelmatig aangepast in functie van de behoeften. Groot aanbod aan groepslessen voor zowel volwassenen als kinderen. Top!
Compleet aanbod, professionele begeleiding, vriendschappelijke omgang, gezellige sfeer
goede begelijding vriendelijk en goede sfeer
Heerlijke gym om in te trainen tijdens mijn verblijf in Zaventem. Het had alles wat ik nodig had en zelfs toegang tot eiwitshakes. Het was schoon en niet te druk. De eigenaar is gastvrij en vriendelijk. Ik zou het iedereen aanraden
De juiste plek om te zijn. Deze club is erg gezinsvriendelijk en ik voel me er erg goed. Er worden veel diverse en gevarieerde groepslessen aangeboden en goede bodybuilding-apparatuur. Ik kan het alleen maar aanraden! :
Zeer goede sportschool met een familiale sfeer waar we geen nummer zijn, echt goed uitgerust voor bodybuilding, fitness, cardio met ultramoderne apparaten en groepslessen met veel verschillende klassen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid