facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Junoboat

Info

Floating holiday accommodation and bar on the water in Ghent



"floating holiday accommodation on the water in Ghent"
Adres: stropkaai 70, 9000 Gent
Telefoonnummer: +32478209550
Stad: Ghent
Route: stropkaai 70
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Cafe op boot Gent, Restaurant stropkaai Gent, Con TiGo Gent
Recensies
Wij hadden een heel leuk weekend in Gent in deze prachtige boot die tot in de puntjes afgewerkt is. De boot zelf ligt op wandelafstand van het centrum, prima centrale ligging en toch geniet je er van alle rust. Een echte aanrader. Wij komen zeker terug.
Zeer originele inrichting , uitgebreide keuken voor b&b . Lijkt met leuk om een weekend te huren . 3 slaapkamers , toilet is wel een uitdaging door het kleine kamertje en aan de straatkant gelegen
Leuke plaats om te zitten met vriendelijke obers. Aangezien er niet heel veel plaats is zit het al snel vol, de cafébazin gaat dan langs alle tafels langs om te vragen of ze nog iets drinken, anders moeten ze vertrekken. Dit geeft je als klant een onprettig gevoel dat je snel moet vertrekken. We zaten hier dan ook maar een half uurtje. We komen nog eens terug wanneer het minder druk is, dan kunnen we op ons gemak zitten. Coronamaatregelen worden ook niet echt gerespecteerd tafels te dicht op elkaar, 10 personen aan een tafel, tot 22:20 zitten hier klanten maar dat begrijp ik ergens wel na zo lang gesloten te moeten zijn.
Samen met onze kinderen, hebben we eind deze zomer onze 30 jaar huwelijksverjaardag gevierd op deze prachtige vakantieboot. Samen gezellig gekookt en lang geslapen, gezellig bijgebabbeld en mooie wandelingen gedaan in en rond Gent. De locatie is super, rustig maar toch overal dichtbij. De keuken is perfect uitgerust en ook al zit je op een boot alles voelt zeer ruim aan. Een aanrader!
Fijne locatie! Verblijf mooi ingericht. Ontbijt was meer dan genoeg en smaakte goed. Tip: een extra lekkere chill stoel in de woonkamer. Gr familie Krist
Zeer gezellige plek om iets te drinken. De lunch 's middags is hemels. Echte aanrader.
Een zeer klantonvriendelijke plaats. Bediening draagt geen mondmaskers, dringend nodig dat daar eens een controle plaatsvindt. Als je iets bestelt krijg je een snak, je mag zeker en vast niet langer dan 15 minuten nemen om een drankje te drinken, want dan krijg je de rekening en moet je binnen de 5 minuten vertrekken. Wij zijn heel deftige mensen die op een rustige manier iets wilden drinken, op een mooie zonnige dag, en wij werden zomaar weggestuurd 'omdat de tafel gereserveerd was', terwijl er nog 5 andere tafels vrij waren. Ik werk zelf in de horeca, en weet dan ook dat het gedrag van de bediening absoluut onaanvaardbaar is. Deze zaak verdient het niet om klanten te mogen ontvangen, hier zien ze mij nooit meer. Nooit ben ik zo respectloos behandeld als hier.
Leuke locatie met een uitgebreide bierkaart voor echte bierliefhebbers.
Afwezige dienster. Merkt niet dat er iemand boot betreed. Gebruikte geen mondmasker. Kent niet wat op de drank kaart staat. Andere klanten werden ook niet opgemerkt en moesten ook naar binnengaan.
Geweldige plaats om een weekend met vrienden door te brengen. Ruime boot die van alles voorzien is. Heel rustige ligging op wandelafstand van de stad en eetgelegenheden.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Junoboat. stropkaai 70 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Junoboat adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Junoboat. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Junoboat delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid