facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumpvi

Jumpvi

Info

bij jumpvi kan je terecht om springkasteel te huren

Adres:
Telefoonnummer: +32468105166
Stad: Wevelghem


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Trampoline park Waregem, Jump Pottelberg, JUMP Kortrijk, Trampoline park West-Vlaanderen, Jump SQUARE, Trampoline park Poperinge, Trampoline park oudenaarde, Jumpsquare Brugge
Recensies
Kinderparty bij jumpsquare. Bij het onthaal is zeer vrendlijke meisje en zelf het zal is zeer mooi. Wie zijn daar gisteren geweest. Begrijpt ik niet hoe kan jij per 1 liter water vragen 7.80euro . Het is schandalig en het zegt alles over jullie. Wie zijn bij veel festen geweest . Als jij betaald voor zo veel kinderen ingang met eten meestal water is op tafel gratis of met gewone prijs. 10 of 15 kinderen met 1l water naturlijk is niet genoeg. Dus bent jij jouw loon kweit gewoon door water en betaald jij meer dan je jaarlijkse factuur bij watergroep .Het was zeker mijn eerste en laatste keer.
Leuk maar duur, voor het snackje wordt er 1u aangerekend wat te lang is voor achtjarigen, 30min is eigenlijk voldoende. Hierdoor hebben we nog eten/drinken moesten aankopen, zo loopt het hoog op.
Heel leuk. Netjes. Gezellig ook voor de begeleiding om te zitten met zicht op de trampolines. Vriendelijk personeel. Zondagmorgen was rustig. Voor de begeleiders dikke trui aantrekken. Logisch want de springers krijgen het natuurlijk warm!
Superleuke locatie, ultravriendelijke monitor, onze kleuter amuseerde zich rot. Ideaal dat de bar uitzicht biedt op het hele park!
Leuk trampolinepark met glijbaan, parcours, jumpmuur, basket, jumpgames, ... Voldoende parkeergelegenheid. Cafetaria aanwezig. Propere toiletten alsook ruimtes om je om te kleden. Makkelijk bereikbaar aan de rand van Gullegem. Sympathiek en vriendelijk onthaal. Tickets makkelijk online aan te kopen.
Heel leuk voor jong en oud .belangrijkste heel vriendelijk personeel tot een volgende
Jumpsquare is gevestigd in het oude gebouw van de ijspiste finlandia. Er zijn heel veel verschillende hoekjes met verschillende trampolines. Op zaterdag en zondagmorgen is er peuter jumpen waar je je met de kleinsten kan gaan uitleven. Ze waren er laat met inschrijven en hebben ons langer laten blijven! Top! Wij gaan zeker terug. Heel proper en vriendelijk personeel. Gratis lockers en jump kousen.
Mooi trampolinepark. Is zelfde concept als andere betaalbare parken want zelfs met de 25%korting is het er nog steeds duur. Is veel geld voor 1 uur, wat niet lang genoeg is voor de meerderheid van de kinderen. Moet nog leuk betaalbaar zijn ook, voor 2 personen voor 2u ben je al snel 44€ kwijt wat veel is in vergelijking met een dag naar een pretpark ofzo. Is wel iets totaal anders maar voor 2 personen voor amper 2u,want de klok hangt groot uit en er zijn controlles. Exact 2u en niet minder of langer. In een pretpark betaal je deze prijs soms voor 1 persoon maar dan kan je een hele dag plezier hebben en er is dan nog geen drank inbegrepen en eigen drank is niet toegestaan. Er zijn betaalbare parken waar je voorbeeld het eerste uur 10€betaald en dan telkens de uren dat je langer wil betaal je amper 5€ per uur dan en je krijgt meestal een drankje en ijsje gratis erbij en sokken ook..
Enkel de bediening in de bar was uitstekend, voor de rest geldmelkerij. Kinderen betalen de volle pot en mogen op de helft niet + verzekeringsgewijs leggen ze alle verantwoordelijkheid bij de klanten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid