facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumpsquare

Jumpsquare
"Jumpsquare Hasselt - Indoor Trampolinepark"
Adres: Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3211966665
Stad: Hasselt
Route: Gouverneur Verwilghensingel 70
Postcode: 3500



op zoek naar gerelateerd: jumpsquare rijswijk, jumpsquare eindhoven, jumpsquare openingstijden, jumpsquare nieuwegein prijs, jumpsquare hasselt, jumpsquare baarn, jumpsquare korting, jumpsquare deurne
Recensies
Triestig. Boek ik op voorhand 2 kaartjes, mijn dochter wordt over 3 weken 2 jaar. Geweigerd. Tip voor deze onprofessionele setting; online weigering als je ziet dat het kindje NET nog geen 2 jaar is. Zogezegd een voucher terug krijgen. Wil ik hier al niet meer spenderen, we gaan elders. Een blij kinder gezichtje zien en moeten terug keren. Terug betaling doen ze niet nog zoiets louche.
Heel leuk voor de kinderen. Vriendelijk en proper. Mijn dochter van 9 heeft er veel plezier.
Onze dochter organiseerde hier een feestje voor haar verjaardag. Zowel de boeking als ontvangst verliepen vlekkeloos. Het personeel was erg vriendelijk ! Alles was zeer verzorgd, nergens rommel... enkel de toiletten mochten beter onderhouden zijn. Deze waren al erg vies, en het was nog maar voormiddag. Wij komen zeker nog eens terug. De cappuccino was trouwens Top!
Vandaag geweest voor de 24e verjaardag van onze broer. Wat hebben we ons geamuseerd! We waren met 10,allemaal tussen de 20 en 30 jaar oud. We hadden voor 90 minuten geboekt, dit was al zelfs bijna teveel. Maar, echt wat een top idee was het. Wij komen zeker en vast nog eens terug! Heel vriendelijk aan de kassa en een hele fijne tijd beleefd.
Heel leuk voor een verjaardagsfeestje wat eens wat nieuws mag zijn
Onze 2 zonen vonden het hier super! Ze hebben hun goed geamuseerd! Jammer dat er parking extra nog betaald moet worden!
Superlieve mensen, hartelijke Limburgse gastvrijheidook top qua activiteit om te doen met enthousiaste kids !Feestje ?aanrader !We komen zeker terug
Heel fijne uitstap om met de kindjes te doen, ook met jonge kindjes is het zeker een aanrader onze waren 4 en 5 jaar en ook voor volwassenen is het zeker leuk om zich eens uit te leven.
Met een 11 tal chiro meisjes gekomen. Vonden het super leuk. Wel een beetje klein en druk. Voor de rest was het echt heel aangenaam en vriendelijk personeel!
Dolle speelplaats voor de kids, aanvaardbare prijzen voor eten en drinken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid