facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Tourisme

Jumbo Tourisme

Info

Créateur de rêves depuis 1986
www.jumbotourisme.com

Geschiedenis

Vous êtes un groupe, une association ou vous voyagez tout simplement en famille ? Vous désirez confier votre voyage à un prestataire de qualité qui depuis 25 ans vous assure un service à caractère humain ? N'hésitez plus et contactez nous ... www.jumbotourisme.com

Onze taak

Créateur de rêves

Producten

Organisation de voyages (Autocar, Avion, Croisière) pour individuels et groupes.

Adres: Rue du Joncquoy 40, 7602 Bury, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)69 77 44 60
moc.emsiruotobmuj@ofni
Stad: Bury
Route: Rue du Joncquoy 40
Postcode: 7602


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Jumbo Tourisme Facebook, Jumbo Tourisme concert, jumbo tourisme voyage d'un jour, Fermontours
Recensies
Rijden jullie altijd als ontzettende debielen op de snelweg?
Zeer goed ontvangen, zeer goede sfeer, zeer goed begeleid en georiënteerd. We raden het team van de chef aan Ervaring om mee te leven. Bedankt, naar mijn mening zullen we terugkeren. Proficiat aan het hele team
Uitstekende organisatie en professionaliteit. Een gevarieerde en interessante reiscatalogus. Concurrerende prijzen. Veel kwaliteiten die ervoor zorgen dat ik daar terugkom voor toekomstige reisplannen maar ook voor dit vriendelijke en aangename welkom tijdens het weekend doorgebracht in Londen! Bedankt iedereen. Ik raad het ten zeerste aan
Met het Jumbo-team hebben we in 2023 een gezellige cruise in de fjorden gehad
Drie chauffeurs vergezelden ons voor een verblijf in Platja d'Aro in Spanje deze laatste week van april, Rudy, Sylvio en de uitstekende Rachid. Dank aan alle drie voor hun medeleven, hun geduld, hun professionaliteit. Rachid is niet alleen een uitstekende chauffeur, respectvol voor zijn uitrusting bus altijd erg schoon maar ook een uitstekende facilitator die tijdens de reizen een mooie sfeer in zijn bus weet te creëren.
Eerste citytrip met Jumbo. Zeer leuke ervaring. Mooie organisatie, heel goed team van chauffeurs met de baas als bonus, supervriendelijk en uitstekende sfeer. Om het zonder twijfel opnieuw te doen.
Fantastisch verblijf bij onze twee chauffeurs Vassili en de baas Florian in Londen en Canterbury. Bedankt aan de gids Laurence Godart voor zijn professionaliteit en zijn vriendelijkheid. Heerlijke organisatie. Ik raad Jumbo Tourisme aan. Tot binnenkort voor andere reizen.
Terug van een schoolreisje. Onze zeer vriendelijke chauffeur Rachid, attent op verzoeken, voorzichtig op de weg en gewaardeerd door kinderen, onberispelijke coach! Dankjewel !
Blijf bij Cédric Depret. Zeer goed verblijf in Spanje met een kwaliteitschauffeur genaamd Rashid. Reiscomfort in een kwaliteitsbus. Gezellige sfeer. Wij feliciteren alle chauffeurs.
Ik raad dit bureau aan aan iedereen die een aangenaam verblijf wil hebben, ik had de kans om mijn verblijven in Londen en Canterbury te delen, wat een ongelooflijke ervaring voor mij + topchauffeurs was?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid