facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Pelt

Jumbo Pelt
Adres: De Koel 16b, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: +3211888080
Stad: Overpelt
Route: De Koel 16b
Postcode: 3900


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo Antwerpen, Jumbo West-Vlaanderen, Openingsuren Jumbo Heusden, Jumbo winkels Oost-Vlaanderen, Jumbo Openingsuren, Openingsuren Jumbo Bree, Jumbo Pelt jobstudent, Jumbo Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heidehof Heidehof 2 km Zeer lekkere frieten zoals op de kermis. Tevens ook lekker steppegras te verkrijgen w...
Proxy Delhaize Overpelt Proxy Delhaize Overpelt 3 km Gezellige buurtwinkel met een mooi assortiment.
Recensies
Voor de eerste keer naar deze JUMBO én op zondag. Wat een leuke ervaring! Ruim voldoende parkeerplaats. Zeer mooie ruime winkel én gezellig! Met proevertjes, grote keuze in groenten en salades, mooie en uitgebreide keuze in vlees, kaas, lekker broodjes... zie foto's en ook nog eens goedkoop. Goedkoper dan onze Colruyt want die past zijn prijzen toch niet aan omdat er te weinig concurrentie is in de buurt :-! Dit was nog eens 'plezant winkelen'. Wel lang aangeschoven aan de kassa omdat ik het 'scansysteem' nog niet door had. Je mag namelijk zelf je boodschappen scannen, ganse kar vol, en direct betalen aan de scan kassa...handig! Zeer vriendelijke kassabediende, maakte zelfs een praatje tijdens het scannen en luisterde ook... maak dat mee... Kortom, vanaf heden rij ik graag die 15 min op zondag naar Pelt! Winkelen met plezier, wat een verademing! Steak van uitstekende kwaliteit én goedkoop.
Welkom Jumbo. Mooie en grote nette winkel. Vandaag overdreven druk door de nieuwe opening. Route aanduiding was erg mooi met de grote gele balonnen. #itmustbeyellow Groot assortiment. Decor en interieur zijn erg chique. Ik kom nu zeker vaker terug. Geen twijfel dat de service ook goed zal zijn want in Nederland is de Jumbo ook top.
De jumbo was onze favoriete winkel in Bergeijk, dus we waren erg blij dat deze ervaring naar Pelt kwam. De winkel is erg mooi en overzichtelijk, het personeel erg vriendelijk en behulpzaam... waarom dan maar 3 sterren? Deze jumbo slaagt er zelfs na een jaar niet in om bepaalde rekken vol te houden... Niks met corona te maken... vb de volle melk is altijd weg, decaf koffie,... maar ook andere schappen. Zelfs na een jaar lijken ze dit nu nog niet voor elkaar te hebben, ongelooflijk. Een blaam op iedereen zijn goede inzet.
Prachtige supermarkt met ruim en groot assortiment voor goede prijzen. Aanwinst tov Belgische supermarkten.
Deze winkel is zeer slecht bevoorraad, basis boodschappen zoals melk is heel vaak op, regelmatig lege schappen. Vers brood is helemaal dramatisch: om 10:30 uur beginnen ze pas met brood afbakken! Regelmatig schappen volledig leeg!
Op zich een nette supermarkt met een mooie versafdeling maar wat een verschrikkelijk personeel. Lopen ongemotiveerd rond en bij de zelfscan kassa's is het echt drama. Staat een meisje wat zich direct "aangevallen"haar woorden voelt wanneer er wat gevraagd wordt over de andere zelfscankassa's. Dit was voor ons de 1e en ook direct de laatste keer dat we hier heen gaan.
Een half uur voor sluitingstijd zijn het brood en de broodjes reeds opgeruimd. Jammer.
Zelf mijn kleine vind boodschappen doen hier erg leuk. Hij heeft zijn eigen kar en er is een kinderhoek.
Top winkel met vriendelijk personeel, nadeel is wel dat je als je op zondag gaat winkelen, de rekken redelijk leeg zijn.... Voor de rest
Fijne grote winkel, goede prijzen en veel keuze!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Jumbo Pelt met het openbaar vervoer


Overpelt Atheneum 160 meter
18a
33
84
Overpelt Atheneum 200 meter
18a
33
84
Overpelt Hofweg 210 meter
18a
33
84
Overpelt Hofweg 210 meter
18a
33
84
Overpelt Pater Vandaelstraat 270 meter
743
744

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid