facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo

Adres: Kortenbergsesteenweg 198, 1820 Steenokkerzeel
Telefoonnummer: +3227598090
Stad: Steenokkerzeel
Route: Kortenbergsesteenweg 198
Postcode: 1820



op zoek naar gerelateerd: Jumbo chinees Steenokkerzeel menu, Jumbo Chinees menu, Chinees Kortenberg Menu, Restaurant Jumbo, Take away Steenokkerzeel, Chinees Bocholt menukaart, Chinees Restaurant Kortenberg
Recensies
Vandaag gaan eten lekker . We vragen om de gebakken rijst en volledige schotel mee te nemen. Bij thuiskomst rijst niet bij hoe moet ik dan mijn schotel eten ????
Lekker, gezellig en goede service. Gerechten heerlijk bereid met verse ingredienten. Aanrader en toppertje. Sinds meerdere jaren kom ik hier voor afhaal maar blijven eten is ook een grote aanrader.
Je komt op het uur dat je hebt gereserveerd 10 minuten moeten Wachten tot ze jou bestelling komen opnemen dan 15 minuten wachten op u aperitief en als je juist een uur binnen zit komen ze af met uw eten echt schandalig dit de ene Kan al eten en de andere moet nog wachten op zijn eten dit is er over Kan echt niet!!!
En WEER een verkeerde bestelling !!! Elke keer weer ! LEER NEDERLANDS OF NEEM GEEN BESTELLINGEN MEER AAN VIA DE TELEFOON ! NEDERLANDS IS EEN ABSOLUTE MUST IN VLAANDEREN Dus doe er iets aan ! Want dit is schandalig ! En nog erger het trok op niets deze keer. Rijst plakte in grote pakken samen , vlees te veel aangebrand , loempia's plat ipv krokant! Dus deze keer echt een dikke NUL! Op dik jaar tijd een prijsstijging van bijna 25% , ok het leven is duurder geworden. Maar dit gaat toch wel heel snel. Lekker eten , vriendelijk personeel. Uitgebreid menu. Helaas af en toe vergissen ze zich of vergeten ze iets mee te geven...als je belt krijg je het wel gratis bij de volgende bestelling.
De tafels zijn nu voorzien van geïntegreerde kookplaten zodat je eten lekker warm blijft. Heel speciaal als je dit nog niet hebt meegemaakt. Ook een heel vriendelijke bediening en lekker eten.
Het eten op zich is er steeds heel lekker, daar niets op aan te merken. Actueel oktober 2022 was het zelfs met een vest aan nog steeds veel te koud om stil te zitten, verwarming was volledig uit! Hetgeen ook niet echt aangenaam is, dat is dat hun familie aan verschillende tafels zit en er een beetje hun huishouden zit te doen. Besluit: Het eten is lekker, maar aangenaam is het er op deze manier niet.
Vriendelijke bediening lekker eten Eten: 5/5
Lekker, veel vareatie en leuke sfeer. Zeker een aanrader
zeer slechte service zeer lange wachttijden eten 4/10
Geweldig lief personeel en het eten super lekker. Zeker een bezoekje waard.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid