facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juju s' amuse

Juju s' amuse
"Broodjeszaak met leveringsronde in de Antwerpen Haven."
Adres: Wigstraat 12 , Antwerpen 2000, BE
Stad: Antwerpen
Route: Wigstraat 12
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: Robe Juju s'amuse, Juju s' amuse Paris 17, Vinted, Veste Alix, Sézane
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
G-star G-star 29 meter <span data-expanded-section="" tabindex="-1
Massimo Dutti Massimo Dutti 48 meter De 2 personeelsleden in de Massimo Dutti winkel in de Huidevetterstraat die mij bedie...
Blue Blue 51 meter Aangename verkoopster
Damoy Antwerpen Damoy Antwerpen 71 meter Totaal onbehulpzaam. Ik ga mijn feestbudget elders uitgeven.
Talking French Talking French 72 meter
Unica Vera Unica Vera 80 meter
Ulla Popken Ulla Popken 84 meter Voor meer dan 150€ gekocht en moeten bijbetalen voor een zakje
Max Mara Max Mara 101 meter Mooie, draagbare kleding, prachtige kwaliteit stoffen en perfecte snit. Er is een pri...
Esprit Esprit 103 meter Meermaals binnen geweest omdat het gezochte artikel nog niet uitgepakt was. Dit ging ...
Hampton Bays Hampton Bays 104 meter
Marcel Marcel 105 meter Fantastisch, alles, bediening, heel lekker eten, de sfeer, een aanrader
Brooklyn Brooklyn 106 meter chille winkel bediening is raar
Fresh 15 Fresh 15 113 meter
Essentiel Essentiel 113 meter
& Other Stories & Other Stories 116 meter Verschrikkelijke brutale engelstalige kassierster, ik werd behoorlijk aangevalllen en...
New Look New Look 119 meter
H&M H&M 124 meter
Enes Enes 127 meter Zeer mooi aanbod en super vriendelijke bediening
Recensies
Heel duur voor wat het is. Smos gebakken kip besteld. Amper een tomaat te bespeuren, komkommer is er niet meer bij, naar de sla en wortelen moet je ook zoeken en de gebakken kip zag je ook amper liggen. Zeer weinig saus, voor mij geen probleem maar voor vele anderen wel denk ik Bij de vorige eigenaars was het ook duur maar kreeg je nog een rijkelijk belegd broodje. Nu krijg je amper iets tussen je broodje.
Wat een leuke zaak! Groot assortiment aan broodje en zoveel meer. Personeel is vriendelijk en snelle bediening. Lekkerste soep die ik al gegeten heb in een lange tijd! De moeite waard!
Voor mij nog altijd de beste broodjeszaak vlakbij mijn werk. Veel keuze en lekkere verse baguettes, zowel koud als warm
Heel lekkere broodjes en zeer schappelijk qua prijs. Hele snelle en vriendelijke bediening! Zelf in de middag is het niet lang aanschuiven. Wanneer je toch écht geen tijd zou hebben kan je ook smorgens op voorhand al bestellen! Service blijkt na enkele keren hierheen te gaan toch iets minder. Vandaag DRIE keer gevraagd voor niet teveel saus op het worstenbroodje speciaal. Vervolgens opnieuw een worstenbroodje gekregen dat verdrinkt in mayonnaise en ketchup. Alsof ze dit gewoon express doen? Worstenbroodje niet te eten, bij elke hap zit een eetlepel mayonnaise.
Heel grote keuze aan belegde broodjes en andere snacks. Ze zijn zeker lekker, maar ook geen wow. Wat wel geweldig is: ze leveren ook in de wijde omgeving. Je moet wel vooraf registreren op hun website. Betalen kan gewoon online via payconiq. Als je voor 10u besteld, wordt er ook voor de middag nog geleverd.
Personeel zeer onbeschoft!!! Staan met z’n vieren broodjes te maken leggen mijn bestelde broodjes bij de kassa neer om vervolgens andere klanten te helpen en daarna hun broodjes wel direct af te rekenen wanneer ik bekant moet schreeuwen of iemand mijn broodjes kan afrekenen wordt ik ook nog eens scheef aangekeken en gevraagd wat ik had besteld. Ondertussen word er geen woord gezegd en wordt je genegeerd. Ik snap niet hoe je zo een bedrijf kan leiden. Wat een stink service , je zou denken dat zelfstandige wat beter hun best doen na COVID. Gun ze geen euro meer, zure vrouwen daar
Vriendelijk personeel en lekkere broodjes. Mij zien ze zeker terug
Had gelezen dat vriendelijkheid ook op het menu kwam...vrees dat deze nog niet werd aangepast...
De lekkerste broodjes van Antwerpen.....echt een aanrader....zeker de huisgemaakte curry chicken is een topper, ook de tomaat garnaal met gepelde tomaat...waar vind je dat nog.
De kwaliteit van de broodjes is in het algemeen gewoon goed wanneer je zelf gaat halen. Hun garnaalsalade is bij de allerbesten. Lekkere combinaties zoals bijvoorbeeld het Catalaans broodje. Vriendelijkheid van personeel is oké, niet bijzonder warmhartig. Ik vind dat de broodjes iets te duur geprijsd zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid