facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juga Camperservice

Juga Camperservice

Info

Campingshop , Camperservice ,camping, caravan, camper,tent, kampeerwinkel, campingshop #onlinekampeerwinkel , kampeer ,

Geschiedenis

Wij verkopen en plaatsen kampeerbenodigdheden van movers tot zonnepanelen .
Inrichten van Foodtrucks ,ijswagens herstellen van truma en dometic toestellen



"Juga plaatst alle accessoires op camper en caravans. Daarnaast bieden we ook service op de meeste merken van accessoires, Truma, Dometic, Viesa, Ma-Ve levelsystemen,Thetford, Thule, Teleco , Avtex, Alko, E&P, Webasto, Fiamma, Alde ,victron energy ,sr mecatronic ,enz.Juga is ook invoerder van Ma-Ve levelsystemen en Viesa campercooler.Juga is ook een cop bedrijf voor ombouw naar campervans.Dus heb je een idee om je bestelwagen om te bouwen naar een echt Van kunnen we helpen dit te realiseren.Erkend dealer voor Robeta campervans.Dus voor alles wat kamperen aangaat kan je bij Juga Camperservice terecht!"
Adres: Zillekesstraat 11, 3980 Tessenderloo, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 013333460
Stad: Tessenderloo
Route: Zillekesstraat 11
Postcode: 3980



op zoek naar gerelateerd: Kampeerwinkel in de buurt, Kampeerartikelen online, Campershop, Juga Webshop, Zillekesstraat 11, 3980 Tessenderlo, Kampeerwinkel open op zondag, Kampeerwinkel Hulst, Van Sande Lille
Recensies
De locatie is wat zoeken op dit industrieterrein, maar deze winkel is absoluut de moeite om langs te gaan. Uitgebreid assortiment, van alles en nog wat, goede merken, enz. Maar wat belangrijker is: super lieve, behulpzame en bekwame mensen. Van baas tot technieker tot toog-medewerker: allemaal stellen ze vriendelijkheid en service boven “platte commerce”. Kwaliteit, eerlijkheid, de klant helpen. Absolute aanrader!!!
Zeer ruime camping-winkel. Ook het assortiment is zeer groot en veel in voorraad. Een groot pluspunt is dat het personeel technisch goed op de hoogte is. Naast de winkel is er een werkplaats waar men ik vermoed toch wel alles kan herstellen. De ligging is op een industrie-terrein, maar met GPS geen probleem te vinden.
Zeer klantvriendelijk. Door wat vertraging in de levering die ik had gedaan op internet 2x een mailtje gestuurd die dezelfde dag keurig beantwoord werd.
Niet zo gezellig ingericht maar wel een correcte winkel met vriendelijk personeel dat goed helpt
Vriendelijke bediening, hebben hun uitleg zeer goed gedaan !
Eerst 30x bellen uiteindelijk moest ik alles op mail zetten,deze is nog steeds niet beantwoord!!
Heel vriendelijk. Mensen hebben tijd voor jou. Prima service.
Ben heel goed geholpen. Een zaak waar je op een zeer professionele manier te woord wordt gestaan. De eigenaar weet heel goed waarover hij praat. Dikke merci.
Uitgebreide keuze in campeerartikelen. Mooie verzorgde winkel.
Degelijk werk geleverd sateliet en frigo laten plaatsen zeer tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid