facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juffertje in 't groen

Juffertje in 't groen

Info

Kinderboerderij Juffertje in't Groen, Tessenderlo



"Voor openingstijden in de vakantie periodes, gelieve de website te consulteren."
Adres: Groenstraat 1, 3980 Tessenderlo
Telefoonnummer: 0479436646
Stad: Tessenderlo
Route: Groenstraat 1
Postcode: 3980



op zoek naar gerelateerd: juffertje in't groen waasmunster, juffertje in het groen zaaien, juffertje in t groen tessenderlo, juffertje in het groen eetbaar, juffertje in het groen openingsuren, juffertje in het groen eten, juffertje in't groen moestuin, juffertje in het groen zaden
Recensies
Heel leuk om met de kindjes naar toe te gaan. Grote speeltuin met zandbak en speelbos En verschillende dieren om te bewonderen. Leuk terras om op te vertoeven.
Heel fijn om met kinderen naartoe te gaan. Je kan naar de dieren gaan kijken en de kinderen kunnen spelen in de speeltuin.
De eerste keer hadden wij de Hooispeel ruimte nog niet ontdekt . Nu voor de tweede keer hebben we de Hooischuur ontdekt mijn kleinzoontje vond het geweldig Zo leuk bij de juffertjes Ga er zeker nog naar toe Echt een aanrader
Een prachtige plek voor jonge kindjes én hun ouders. Supervriendelijk en zachtaardig personeel! Over-heerlijke pannenkoeken! de diertjes zijn heel toegankelijk en goed verzorgd!
Leuke kinderboerderij en zorgboerderij met een leuk en gezellig terras
Fantastisch mooie en leuke kinderboerderij. Met veel diertjes en een leuke speelruimte binnen en buiten voor de kinderen.
We hadden het verjaardagsfeestje van onze zoon 6jaar hier. Desondanks het slechte weer hebben de kinderen zich ontzettend geamuseerd. Tussen de buien door buiten spelen en anders binnen in de hooischuur. Waar ik ze ook niet meer uit kreeg we kwamen al eerder gewoon een namiddagje spelen maar zeker ook een aanrader voor je verjaardagsfeestje!
Super leuke kinderboerderij. Veel speelplezier voor de kindjes. Gezellig terras om iets lekker te drinken en te eten
Leuk om eens te doen met kinderen. Je betaalt een paar euro €2 inkom, maar ik wil dan ook niet weten hoeveel het onderhoud van zoveel dieren kost. Ik kan me hier dan ook gerust bij neerleggen. We hebben er een gezellige namiddag gehad.
Gezellige kinderboerderij/speeltuin in Tessenderlo, inderdaad in het groen gelegen. Fijn om tussen de dieren te wandelen of zelfs te fietsen voor de kids, want er staan enkele kinder-driewielers die je kunt lenen. Ook een toffe buitenspeeltuin met zandbak en een heleboel schepjes en emmertjes. Als kers op de taart een erg leuke hooischuur waar de kids in kunnen dollen. Er is een gezellig terras voor een hapje of drankje met zicht op de buitenspeeltuin. Vergeet niet te reserveren Corona-maatregelen. Kleine prijs met reeds een consumptie inbegrepen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid